Szerintetek ki vagy kik a legjobb sportolók?
hát ez egyéni, de világos hogy messi jobb mint ronaldo, illetve vettelnél többen is jobbak
Bardalt nem ismerem
1.armstrong.
mert abból felállni amin átment és ugyanolyan sikereket elérni,mint előtte emberfeletti.
2.schwarzenegger
gyakorlatilag vallást alapított a testépítés elnépszerűsítésével.
3.tyson
a legfiatalabb nehézsúlyú világbajnok,kirobbanó őserővel és ha bunyó a téma az ő neve nem hiányozhat a beszélgetésből.
GreenTea
Ezek mind jó sportolók, de szerintem bármelyiküknél lehet vitatkozni, hogy van-e jobb.
Én azt mondom: MICHAEL JORDAN
Ezt pedig kár lenne vitatni.
Michael Jordan! Csodálkoztam volna, ha az ő neve nem bukkan fel ugyanis az ő neve a legeldugottabb kis tanyákig is eljutott. Érdemes utánajárni annak, aki nem hiszi, mert valóban az ő neve az egyik a legismertebb a világon és nem csak sportolói szemüveggel nézve.. Aztán a következő Arnold. Ő filmsztár, a leggazdagabb állam sokévi kormányzója és mindemellett a testépítés talán legkiemelkedőbb alakja. Főként azért, amit az előttem szóló írt, miszerint ő általa vált ismerté és népszerűvé. És le is tett az asztalra a sportban...
Amstrong.. valóban. Hererákkal amit művelt, emberfeletti és példa értékű tán.
Ha jelenlegi sportolót kell említeni akkor szerintem is Messi teljesen jogos helyet érdemel, hiszen bámulatos a teljesítménye akár mennyire is rühellem a csapatát és annak nemzetiségét.
Akkor az úszó, Michael Phelps. Annyi olimpiai aranyat úszott össze rövid idő alatt, hogy hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!