Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek ki vagy kik a...

Szerintetek ki vagy kik a legjobb sportolók?

Figyelt kérdés
Szerintem Ronaldo, Bardal, Vettel.
2012. ápr. 14. 20:22
 1/10 anonim ***** válasza:

hát ez egyéni, de világos hogy messi jobb mint ronaldo, illetve vettelnél többen is jobbak

Bardalt nem ismerem

2012. ápr. 14. 20:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Anders Bardal lett a síugrás világbajnoka.
2012. ápr. 14. 21:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Tavaly
2012. ápr. 14. 21:02
 4/10 anonim ***** válasza:

1.armstrong.

mert abból felállni amin átment és ugyanolyan sikereket elérni,mint előtte emberfeletti.

2.schwarzenegger

gyakorlatilag vallást alapított a testépítés elnépszerűsítésével.

3.tyson

a legfiatalabb nehézsúlyú világbajnok,kirobbanó őserővel és ha bunyó a téma az ő neve nem hiányozhat a beszélgetésből.

2012. ápr. 14. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ezek mind jó sportolók, de szerintem bármelyiküknél lehet vitatkozni, hogy van-e jobb.

Én azt mondom: MICHAEL JORDAN

Ezt pedig kár lenne vitatni.

2012. ápr. 14. 23:11
 6/10 anonim ***** válasza:

Xavi

PLG (Pierre Luc Gagnon)

2012. ápr. 19. 00:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Sóbert Norbi!!! xĐ
2012. ápr. 19. 19:26
 8/10 anonim válasza:
Ahány sportág, annyi kiemelkedő sportoló....
2012. júl. 5. 21:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Nincs legjobb három :P nem ismerünk mindenkit...
2012. júl. 5. 22:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Michael Jordan! Csodálkoztam volna, ha az ő neve nem bukkan fel ugyanis az ő neve a legeldugottabb kis tanyákig is eljutott. Érdemes utánajárni annak, aki nem hiszi, mert valóban az ő neve az egyik a legismertebb a világon és nem csak sportolói szemüveggel nézve.. Aztán a következő Arnold. Ő filmsztár, a leggazdagabb állam sokévi kormányzója és mindemellett a testépítés talán legkiemelkedőbb alakja. Főként azért, amit az előttem szóló írt, miszerint ő általa vált ismerté és népszerűvé. És le is tett az asztalra a sportban...

Amstrong.. valóban. Hererákkal amit művelt, emberfeletti és példa értékű tán.

Ha jelenlegi sportolót kell említeni akkor szerintem is Messi teljesen jogos helyet érdemel, hiszen bámulatos a teljesítménye akár mennyire is rühellem a csapatát és annak nemzetiségét.

Akkor az úszó, Michael Phelps. Annyi olimpiai aranyat úszott össze rövid idő alatt, hogy hihetetlen.

2012. júl. 6. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!