Sprintelés vagy kocogás?
Figyelt kérdés
Van 1 kis felesleg rajtam és nem szeretném leverni magamról az izmot lehetőleg hanem szálkásítani szeretnék zsírt égetni inkább és azt hallottam a kocogásról h az nagyon izom romboló tud lenni viszont a sprintelés ( ovális 200 m es pályán a hosszabbik oldalon futok ahogy birok a rövidebb oldalon kocogok és megint a hosszún sprint és így tovább és ezt 10szer) az nem izomromboló inkább szálkásító persze az étrendem rendbe van és glutamint és creatin monohidrátot is szedek és edzek rendszeresen de szeretnék szálkásodni. mit javasoltok..2012. ápr. 14. 16:47
1/2 anonim válasza:
a sprintelés jobban izmosiit:D mert jobban igénybe van véve az izomzatod.. Szálkásodni ugy tudsz hogy csinálj nagyon sok erősitést, lépcső szökdelést.. nekem ez segített. remélem neked is fog. Atléta vagyok.
2/2 anonim válasza:
eltom képzelni, milyen hatalmas izomkötegeknek mondhatnál búcsút...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!