Lovaglással lehet fogyni?
Látom, sok embernek van humora. :) Én is a lóra szavazok. :)
Viccet félretéve, mozgás, az igaz, DE túlsúlyt leadni vele nem lehet. Az egészséges életmód az oké, mert kint vagy a természetben, állat közelében (rajta), a lovasterápiát több dologra is használják (persze az kicsit más, mint a lovaglás).
De önmagában az egészséges életmód sem fogyaszt. Az egészséges ételekben is van kalória, nem is kevés, ha sokat eszel belőlük, az egészségestől is el lehet hízni.
Hiába egészséges sétálni meg lovagolni, a szó szoros értelmében egyik sem fogyaszt.
Cyan, egyeseknél aki nem csont és bőr, vagy dagadt (hogy "legyen mit fogni") kategóriákba tartozik, az már férfiasan izmos :D Totál normál alkatú csajokra is láttam már, hogy ilyen jelzőket aggattak...
Amúgy úgy tudom a lovaglás főként deréktól lefelé "hat", azt mondják a lovaglós csajoknak csudajó combjuk van :P Van két lányismerősöm, aki lovagolgat, egyik ritkábban, másik gyakrabban, de a férfiasan izmos halvány közelében sem járnak.
Persze, hogy lehet fogyni! Természetesen attól függ, hogy milyen rendszerességgel és milyen szinten űzöd.
Az előző hozzászólóknak üzenem: a lovaglástól nem leszel se férfiasan izmos, se nem növesztesz hatalmas feneket. Én már 10 éve lovagolok, elég intenzíven, tény hogy izmosít, pláne a napi 4-5 órás terepek, és érdekes módon nincs hatalmas seggem, csak kerek, feszes. Arra nem tudok mit mondani ha valakinek férfias egy izmos női láb...
Mindenesetre csak a fogyás reményében ne kezdd el ezt a sportot. Szeretni kell nagyon a lovakat, elhivatottnak lenni, hisz ez egy életstílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!