Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Honnan veszi a sok idióta,...

Honnan veszi a sok idióta, hogy a zsír izommá alakul?

Figyelt kérdés

Láttam egy oldalon kommenteknél, hogy a képen szereplő nő azért tudott lefogyni 100 kilóról, és izmos alakot összehozni, mert a zsírját "átgyúrta" izommá.

Továbbá a környezetemben(osztálytársak, barátok) szinte mindenki ilyen baromságokat beszél. Sőt, nem értik, hogy én hogy gyúrtam ki magam, mivel én csont soványan kezdtem, 180cm 55kg, és most vagyok 80kg. Sőt, megvádolnak hogy kokszoltam, mivel nekem nem volt semmi, amit "átalakíthattam" volna. Hát b@zdmeg, nekem rendes étrendem van.

Meg még jókat röhögök, mikor ujjal mutogatnak dagadt emberekre, hogy "úúú de dúrva lenne ha átgyúrná magát".

Nagyon elterjedt ez a hülyeség, ezt írják valahol? Vagy van valami filmben? Vagy ennyire nincsenek tisztában az alapvető biológiával?

2012. ápr. 9. 08:10
1 2
 11/19 anonim válasza:
Szerinted akkor aki vékony mr szed töb ajta tömeg növelőt okostojás.. ? azér h kicsit növekedjen a testzsira is amitaztánátt dolgoz izommáá -.- " nemmondom h egy 100kg ember áttudná tornázni izomra. de,aki van maximum 5-10 kg felesleg azt még áttlehet csak idő kérdése ;)
2012. ápr. 10. 13:43
 12/19 Zakathol ***** válasza:

#11: Na pont az ilyen fogyatékosokról van szó mint te vagy :D

Azt azért mondd már meg, hogy ha 5-10kg felesleget át lehet dolgozni izommá akkor 20-30-at miért nem?! Hülyegyerek :D

2012. ápr. 10. 14:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Semmilyen felesleget nem lehet izommá dolgozni, mivel zsírszövetből nem lesz izomszövet. Tömegnövelőt azért szed valaki, hogy izom legyen, persze jön némi zsír is, de nem ez a cél. A zsírt később le kell adni, nem lehet átdolgozni.
2012. ápr. 10. 16:43
 14/19 A kérdező kommentje:
a 11-es kedvéért leírom részletesebben: Tömegnövelőket azok szednek, akik IZOMtömeget akarnak növelni, nem zsírosodni. Aki zsírosodni akar, annak legyen a vacsorája két tábla csoki között egy harmadik. A tömegnövelő lényege, hogy megadja az alapvető táplálékot, tehát fehérjét és szénhidrátot, amit aztán a gyúrodában elvégzett edzés után szépen beépítesz az izomszöveteidbe, hogy nőjenek, és erősödjél. Tehát nem a tömegnövelőtől keletkezett hájat építed be, ha nem magát a tömegnövelőt "nyersen" ha fogalmazhatok így. Ha normálisan edzel és kajálsz, még háj sem keletkezik. Nekem legalábbis csak nagyon minimális lett mindig, amit kb másfél hónap alatt le is adtam. Nem beépítettem, átgyúrtam, hogy látszódjanak az izmok.
2012. ápr. 10. 19:46
 15/19 A kérdező kommentje:

Bocsánat, az utolsó mondat hülyeség:

*Nem beépítettem, átgyúrtam, hanem lefogytam hogy látszódjanak az izmok.

2012. ápr. 10. 19:47
 16/19 anonim ***** válasza:

onnan, b+, hogyha a lakásodban a dolgozószobát átalakítod gyerekszobává, nem az íróasztalod alakul át rácsos ággyá, hanem a hely lesz mással kitöltve. íróasztal ki, bababútor be.zsírpárnák helyett izomrostok.

Mit nem lehet ezen érteni? Miért kell minden kretén testépítőnek ezen lovagolni?

2012. ápr. 14. 18:23
 17/19 A kérdező kommentje:
Ha a kretén testépítőnek azt mondod, hogy a fa íróasztalodat átalakítod fém rácsos ággyá, akkor arra fog gondolni, hogy az fa íróasztalodat fém rácsos ággyá alakítod, és nem arra, hogy a fa íróasztalodat kidobod, és veszel helyette egy fém rácsos ágyat, és el fogja mondani neked, hogy ez márpedig micsoda egy baromság. Egyébként nem csak a kretén testépítők, hanem mindenki a szó szoros értelmében értené először, főleg akik nincsenek képben a témában, de izmosodni szeretnének. Ha nekik ilyet mondasz, hogy a zsír izommá alakul, akkor szó szerint fogja értelmezni, aminek a sikerélmény hiánya lesz az eredmény, roszabb esetben a normális testépítők kokszolással való megvádolása, mert nekik ment.
2012. ápr. 16. 17:40
 18/19 anonim ***** válasza:
És most őszintén, miaf4szt érdekel ez téged? hogy hogy gondolja? Nem mindegy az neked? Vagy ettől nem nő a bicepszed?
2012. ápr. 16. 21:14
 19/19 A kérdező kommentje:

Nem, csak nem szeretem, ha a sok barom között terjed ez a hülyeség, és ezt adják tovább a leendő testépítőknek, akik meg majd nem fogják érteni, hogy miért nem érnek el eredményt.

Meg úgy őszintén, ha foglalkozol valamivel, vagy van valami hobbid, és szereted csinálni, akkor biztos vagyok benne, hogy téged is idegesít, ha sületlenségeket beszélnek róla.

2012. ápr. 17. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!