Honnan veszi a sok idióta, hogy a zsír izommá alakul?
Láttam egy oldalon kommenteknél, hogy a képen szereplő nő azért tudott lefogyni 100 kilóról, és izmos alakot összehozni, mert a zsírját "átgyúrta" izommá.
Továbbá a környezetemben(osztálytársak, barátok) szinte mindenki ilyen baromságokat beszél. Sőt, nem értik, hogy én hogy gyúrtam ki magam, mivel én csont soványan kezdtem, 180cm 55kg, és most vagyok 80kg. Sőt, megvádolnak hogy kokszoltam, mivel nekem nem volt semmi, amit "átalakíthattam" volna. Hát b@zdmeg, nekem rendes étrendem van.
Meg még jókat röhögök, mikor ujjal mutogatnak dagadt emberekre, hogy "úúú de dúrva lenne ha átgyúrná magát".
Nagyon elterjedt ez a hülyeség, ezt írják valahol? Vagy van valami filmben? Vagy ennyire nincsenek tisztában az alapvető biológiával?
#11: Na pont az ilyen fogyatékosokról van szó mint te vagy :D
Azt azért mondd már meg, hogy ha 5-10kg felesleget át lehet dolgozni izommá akkor 20-30-at miért nem?! Hülyegyerek :D
Bocsánat, az utolsó mondat hülyeség:
*Nem beépítettem, átgyúrtam, hanem lefogytam hogy látszódjanak az izmok.
onnan, b+, hogyha a lakásodban a dolgozószobát átalakítod gyerekszobává, nem az íróasztalod alakul át rácsos ággyá, hanem a hely lesz mással kitöltve. íróasztal ki, bababútor be.zsírpárnák helyett izomrostok.
Mit nem lehet ezen érteni? Miért kell minden kretén testépítőnek ezen lovagolni?
Nem, csak nem szeretem, ha a sok barom között terjed ez a hülyeség, és ezt adják tovább a leendő testépítőknek, akik meg majd nem fogják érteni, hogy miért nem érnek el eredményt.
Meg úgy őszintén, ha foglalkozol valamivel, vagy van valami hobbid, és szereted csinálni, akkor biztos vagyok benne, hogy téged is idegesít, ha sületlenségeket beszélnek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!