A mellemen és csípőmön lévő striákat valamilyen mozgás formával el lehet tüntetni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
13 éves lány vagyok, és a mellem valamint a csípőm teljesen striás. Annyira undorító. Valamilyen sporttal/mozgással el lehet tüntetni?
2012. ápr. 9. 08:08
1/8 anonim válasza:
Ha most piros, el fog halványulni. De egyébként semmivel sem tüntethető el.
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyszerű:SS Úgy nézek ki, mint valami 50éves...
A mellemen pirosas lilás, a csípőmön világosabb szinü, mint a bőröm..
2012. ápr. 9. 09:56
3/8 anonim válasza:
Nem a 13 vagy az 50 évtől függ, hanem a hízástól/fogyástól. Próbáld jobban hidratálni a bőröd, attól (talán) kevesebb új lesz.
4/8 A kérdező kommentje:
De én mindig egyenletesen nőttem/híztam. Túlsúlyos sem voltam soha. Most 167 cm vagyok és 56 kg. 2-3 kg-t akarok fogyni, de az nem olyan nagy felesleg.
2012. ápr. 9. 10:59
5/8 anonim válasza:
Hajlamos vagy rá, ezzel jobb, ha megbarátkozol. Úgysem tehetsz semmit - tényleg.
(És ha amiatt aggódsz - a pasikat ez nem érdekli(majd))
6/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi...:)
2012. ápr. 9. 11:15
7/8 anonim válasza:
1-es vagyok: nekem a derekam lett ilyen a növéstől. A combom, felkarom, hátam, mellem meg a hízástól. És így is szeret a férjem, szóval, ha ez eltántorít valakit tőled, az bolond.
8/8 anonim válasza:
nem menj a jelenlegi súlyod fölé,akkor legalább több nem lesz.
amúgy nem lehet eltüntetni.
túl gyorsan nőttél,vagy szedtél fel tömeget azért van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!