Szerintetek mit emészt fel a szervezet?
Figyelt kérdés
Tegnap hajnalban arra keltem hogy hányingerem van, szédülök stb. Reggel nem tudtam enni és még most se tudok (2.nap)mert a hányinger és gyomor fájdalom elkap. Utánna néztem és gyomorrontást kaptam. Szinte alig tok enni. Szerintetek a szervezet a zsírt vagy az izmot emésztifel ilyenkor ? Mivel kondizni járok rohadtul nem jönne jól az utóbbi :(2012. ápr. 8. 12:38
1/6 anonim válasza:
Elsősorban a zsírt. Nem kell aggódnod azon, hogy egy megbetegedéssel, ahol néhány napig, esetleg egy-két hétig nem tudsz enni és edzeni rendesen, jelentős izomtömeget veszítesz. Legfeljebb egy minimális tömeg mehet le, nem számottevő. Amint felépülsz, egy kis szénhidráttöltés után máris jobban fogod magad érezni.
2/6 A kérdező kommentje:
Húúú köszi a választ. Ez megnyugtatóan hangzik :D
2012. ápr. 8. 14:24
3/6 anonim válasza:
Tulajdonképpen kilogrammokban mérhető izomtömegvesztés az, ami feltűnő, de az valóban rengeteg. Még ha jelentősebb tömegvesztést is tapasztalsz, annak java része annak tudható be, hogy kimerültek az izmaid glikogénraktárai, tehát amint tudsz rendesen enni, a szénhidráttöltéssel hamar újra formába kerülsz. Azért igyekezz rendesen enni a betegség alatt is, és ha tudsz, edzeni is!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszöntem rendben. Ám a mai nap folyamán (3.nap) már képes voltam többet enni mint egy macska. Már megy a rizs és a hús is de óvatosan. Holnap szerintem már rendesen megy minden, de edzeni még gyenge vagyok, fáradt, kimerült.
2012. ápr. 9. 18:31
5/6 A kérdező kommentje:
4. nap hiába kajáltam rendesen a hasam megy keményen go doki.
2012. ápr. 10. 12:06
6/6 anonim válasza:
Ha beteg vagy akkor ez van. Nyugodtan kihagyhatsz egy-két hetet is az edzésből és a szokásos étkezésből, nem dől össze a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!