Hogyan növeljem a testtömegem?
Figyelt kérdés
3 hónapja kezdtem el edzeni, vékony, magas, nem túl hízékony vagyok. Eddig edzésnapokon zabáltam valamilyen húst, rizst, de nem haladtam sok mindenre, ezért vettem Hyper Mass 5000 testtömegnövelőt, de azt olvastam olcsóbban ki lehet jönni, ha külön-külön vesszük meg a tápanyagokat, meg az ilyen "olcsóbb" kiegészítők tele vannak pumpálva szőlőcukorral. a tejpor.hu-n lehet sima gyors felszívódású fehérjét rendelni akciós áron, valamint maltodextrint és dextrózt. Gyakorlatilag a testtömegnövelők ebből állnak ha jól értelmezem, és olcsóbban kijönnék, és több fehérjét is tudnék bevinni. Mit gondoltok?2012. ápr. 8. 12:00
1/2 anonim válasza:
nyomjad rendesen a kaját, legyen benne bőven fehérje, szénhidrát, meg mértékletes zsír... egy kis fehérjeport is nyomhatsz az étrendbe, itt egy minta étrend, én ezt nagyon jónak találom: [link]
idővel emelhetsz a kaja mennyiségen, vagy térj át egy több kalóriás étrendre
2/2 anonim válasza:
Igen olcsóbban kijössz, ha veszel egy jó tejsavó proteint, pl. vpx syngex vagy myofusion és hozzá dextróz az edzések után.
De akkor fog érni valamit, ha ehhez megvan a tömegnövelő étrended, amiben legalább 2-2,5g*testtömeg kg fehérje és 5-6g*testtömeg kg szénhidrát van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!