Elkezdenék edzeni és ma voltam egy biotech boltba a boltos ajánlott nekem kreatint. Hogyha elkezdek edzeni és még mellette kreatinozok és valami folytán abbahagyom az edzést és a kreatinozást akkor le fogok engedni? 16/f
Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 13:11
11/15 A kérdező kommentje:
de van hozzá akaraterőm ,csak nem akarom elvetni a súlykot
2012. ápr. 7. 16:46
12/15 anonim válasza:
Ezek szerint nem olvastad el a cikket. Az nem úgy van, hogy egyik napról a másikra hirtelen izmos leszel. Ez évek munkája és fele annyi edzéssel és fele olyan jó étrenddel nem fele olyan izmos leszel, hanem tizedannyira izmos. Ezt kellene megérteni.
13/15 A kérdező kommentje:
áá értem köszönöm ,hogy figyelmeztettél amit küldtél.. ,de nem teszek be magamnak hogy szedek kreatint ugye? még mindig az lenne a kérdésem ha nem edzek intenzíven ,hanem csak sportolok nem intenzíven akkor eltűnik minden amit felépítettem??
2012. ápr. 7. 20:11
14/15 N0rbi04 válasza:
Kreatint ne szedj 16 évesen! Fölösleges. Na meg nem is fejlődésben lévő szervezetnek találták ki. Legalábbis nem abban a nagy mennyiségben, amit feltöltéskor magukhoz vesznek testépítők, ugyanis a szervezetben is megtalálható. Izom meg nézzük csak. Szervezet arra törekszik, hogy minél kevesebb energiából tartsa fenn magát. Izomzat fenntartása nagy energiát igényel. Ergo ha nem használod fölöslegesnek ítéli a szervezet és szépen lassan lebontja. Ez nem tápkieg függő dolog. Ja és ha nem tudod megadni tápanyagot, ami kell a fenttartáshoz szintén ez történik. Ami meg tömegnövelőben van kreatin az lóf*sz.
15/15 anonim válasza:
Szerintem se kezd kreatinnal. Edzéshez legfontosabb egy jó tömegnövelő étrend. Edzés után jól jöhet egy protein + dextróz shake és persze alap a multivitamin.
Ha pedig később visszaveszel az edzésekből, használt súlyokból, akkor izomvesztés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!