Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen tapasztalataid vannak...

Milyen tapasztalataid vannak a 100% Creatine Monohydrate BioTech USA 500g termékről? További kérdésem lent.

Figyelt kérdés

Azt olvastam mindig szénhidráttal (és éhgyomorra) kell bevinni, ezt ti hogyan oldjátok meg? Kevertek hozzá egy kis dextrózt? Vagy előbb megisszátok majd fogyasztotok egy kis szénhidrátos ételt?

Előre is köszönöm a választ.

2012. ápr. 3. 14:36
 1/5 Zakathol ***** válasza:

Én a második variációt szoktam alkalmazni. Sima vízzel megiszom, 10-20perc múlva meg kaja.

Simán jó így is, szokott hozni egész jól.

2012. ápr. 3. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Pozitív 100%-osan.

Én is a második variáció híve vagyok, nekem a dextrózos kombó nem vált be, a gyomrom marhára nem volt hálás érte, azóta nem próbáltam úgy, csak kaja előtt toltam be.

A Monohydrát különben szerintem az egyik legjobb, pedig sokfélét próbáltam. Kaja mellett tényleg hoz szépen.

2012. ápr. 3. 16:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Még az volna a kérdésem, hogy edzésnapokon, edzés előtt mennyi idővel veszitek be? Vagy szimplán jó ha mondjuk az edzés délután van, akkor beveszem reggel. Edzés után meg mondjuk összelehet keverni fehérjével? Vagy nem szabad keverni,hanem külön a kettőt?

Így gondoltam a beosztását:

1.hét feltöltés, napi 30g. (napi 4adag, 7,5g/adag)

2.3.4hét szintfenntartás napi 15g. (napi 2adag, 7,5g/adag)

Utoljára még azt, hogy azt olvastam maximum 40napos kúrában szabad csinálni utána kell kb 3-4hét szünet. Az 500g-os kiszerelés, ilyen beosztással olyan 27napig elég, tehát vegyek 1kg-osat és, ilyen beosztással 40napig, használjam, majd 3hét szünet és mehet megint?

Előre is köszönöm a válaszokat, az előzőket értékeltem.

2012. ápr. 3. 17:15
 4/5 dirtboy ***** válasza:

nem kell 7napig tölteni teljesen felesleges lesz.

csináld úgy hogy 3napig 30g,3napig 20 és meg is volt a töltés.

szinten tartás pedig legyen napi 3 részre osztva mert a kettő az kevés lesz ahhoz hogy fent maradjon rendesen a vér kreatin szintje a nap folyamán.

menjen reggel,edzés előtt és este is.

így 5-5-5g osával idd.

nem feltétlen kell venned még hozzá kreatint 30napos kúra is elég de ahogy gondolod.

fehérjével össze lehet keverni igen de jobb edzés előtt inni a chs kajálás előtt.

2012. ápr. 3. 20:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Beszereztem egy 500g-os zacskós kiszerelést, és ma elkezdtem a feltöltési szakaszt. A kúra végén remélhetőleg, pozitív következtetéseket tudok majd levonni. Ha valakit esetleg érdekel, majd megosztom a tapasztalataimat.

Mindenesetre köszönöm a válaszokat.

Üdv.

2012. ápr. 16. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!