Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 11 évesen valami sport?

SomLilly kérdése:

11 évesen valami sport?

Figyelt kérdés
Túl sok a szabadidőm mennék sportolni de nem tudom mit. Mit ajánlanátok?

2012. ápr. 7. 10:58
1 2
 1/15 anonim válasza:
Van facebookod? Azzal nagyon ellehet lenni.
2012. ápr. 7. 11:05
 2/15 A kérdező kommentje:
Van de túl sokat vagyok rajta ezért kéne valamilyen sport is.
2012. ápr. 7. 11:27
 3/15 anonim válasza:
Detto! Én is 11 vagyok és kéne valami jó sport. Igaz, én általában olyan otthoni dolgokat végzek, mint pl.: felülés,fekvőtámasz. De elmehetnél biciklizni is. Nekem csak az a baj, hogy kilyukadt a kereke. Nem tudom, hogy fiú vagy-e, vagy lány, de a jóga is nagyon jó. Igaz, nekem azért kell, mert jövőre artistának fogok menni lehet. Ha szeretnél mondjuk lefogyni, vagy csak úgy otthon elvégezni 1-2 dolgot, írj rám, és nyugodtan segítek. :)
2012. ápr. 8. 07:39
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm Én lány vagyok. Tényleg artistának mész?

Sportolsz te valamit?

2012. ápr. 8. 17:12
 5/15 anonim válasza:
Legalább is annak szeretnék menni. Igazából, én azért sportolok mert "kevéske" súlyfeleslegem van, és így nem nagyon menne sem a felvételi, sem az edzés. És mondom, jógázok otthon, és saját kis " edzéstervem " van. De, add meg privibe az msn-ed, és könnyebben beszélhetünk. ^^
2012. ápr. 8. 17:15
 6/15 anonim válasza:
ÓÓóóó Most jut eszembe! Ping pongozok is, és régen gimnasztikáztam és kung-fuztam. Aszt hiszem, januárban 11 tesim volt, a sulisat beleértve. 3 gyógytesi, 3 sulis tesi, 2 kung fu, 1 ping pong és 2 ritmikus sportgimnasztika. Igaz, nem bírtam tovább 1 hétnél, mert a dupla gyógytesi után jött a kung-fu. Gimnasztikáról meg kivettek, mert nem nagyon foglalkoztak velem, max óra elején elmondták, hogy mit csináljak, mert a fellépősökkel foglalkozott a tanár.
2012. ápr. 8. 17:47
 7/15 A kérdező kommentje:
Nincs esetleg facebookod mert nekem msn-em nincs
2012. ápr. 8. 18:07
 8/15 anonim válasza:
Van! Molnár Rebeka vagyok, és egy anime csaj a profilképem. ^^"
2012. ápr. 8. 18:19
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem tudnál linket küldeni? Túl sok Rebeka van
2012. ápr. 8. 18:20
 10/15 A kérdező kommentje:
Az én nevem Lilly Som
2012. ápr. 8. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!