Szükeségem lenn pár kg-ra. Ötlet?
Az étrendben legyen meg a 2-2,5g*testtömeg kg fehérje és 5-6g*testtömeg kg ch, ha lehetséges.
Ha kevés a lóvé, akkor jó lesz a pp + dextróz edzés utánra. Vitamin is kellene.
Tudom ,hogy mindenhova irkáljátok ,hogy testkilógrammonként 2 gramm fehérje és ez ennyi meg ennyi csirkemellben van meg és ezt el osztjátok napi mondjuk 5 étkezésre de ezt ti komolyan betartjátok?! Minden nap így szépen kikalkulálod hogy ez lesz meg ekkor eszek vagy mi?
Ezt hogy az istenbe lehetséges betartani? Gondolom nincs az a kiszámíthatatlan munkakörötök... Plussz még az edzés napok is meg még ide is írogatni a nap 24 órájában...
Meg ha be akarjátok tartani akkor még gondolom eljárni sem jártok el így sűrűn sehova mert nemtudom elképzelni hogy a városba ott viszitek a kis bödönt.
Azért ez ömmm hááát éérdekes.
Vagy hogy van ez világosítsatok fel?! Mr. Olympiára készültök?
Nyilván, ha elmegyek valahová, akkor nem tartom be szigorúan, de amúgy a szürke hétköznapokon így kajálok, ahogy írom, nem kamuzok. Nem nagy dolog ez, mondjuk nekem a nejem megfőz mindent, én csak bepakolom dobozba és másnap viszem melóba. Ott bármikor ehetek, előveszem a dobozt és nyomom 2,5-3 óránként a csirkét. Edzés után protein+vitargo.
Most meg eltelt egy 40 perc megyek csirke-rizst kajálni. Este még tolok egy kis túrót. Miért olyan nehéz ezt elhinni? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!