Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szükeségem lenn pár kg-ra. Ötlet?

Szükeségem lenn pár kg-ra. Ötlet?

Figyelt kérdés
Nem vagyok zsírosodásra hajlamos cska ritkán van pénzem kiegekre de most lessz kb 10 ezrem power proteinre gondoltam vagyyy gain fastre ötlet? vélemény norm kaja van

2012. ápr. 3. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Az étrendben legyen meg a 2-2,5g*testtömeg kg fehérje és 5-6g*testtömeg kg ch, ha lehetséges.

Ha kevés a lóvé, akkor jó lesz a pp + dextróz edzés utánra. Vitamin is kellene.

2012. ápr. 3. 15:31
 2/6 A kérdező kommentje:
okkés köszönöm
2012. ápr. 3. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Tudom ,hogy mindenhova irkáljátok ,hogy testkilógrammonként 2 gramm fehérje és ez ennyi meg ennyi csirkemellben van meg és ezt el osztjátok napi mondjuk 5 étkezésre de ezt ti komolyan betartjátok?! Minden nap így szépen kikalkulálod hogy ez lesz meg ekkor eszek vagy mi?

Ezt hogy az istenbe lehetséges betartani? Gondolom nincs az a kiszámíthatatlan munkakörötök... Plussz még az edzés napok is meg még ide is írogatni a nap 24 órájában...

Meg ha be akarjátok tartani akkor még gondolom eljárni sem jártok el így sűrűn sehova mert nemtudom elképzelni hogy a városba ott viszitek a kis bödönt.

Azért ez ömmm hááát éérdekes.

Vagy hogy van ez világosítsatok fel?! Mr. Olympiára készültök?

2012. ápr. 3. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Nyilván, ha elmegyek valahová, akkor nem tartom be szigorúan, de amúgy a szürke hétköznapokon így kajálok, ahogy írom, nem kamuzok. Nem nagy dolog ez, mondjuk nekem a nejem megfőz mindent, én csak bepakolom dobozba és másnap viszem melóba. Ott bármikor ehetek, előveszem a dobozt és nyomom 2,5-3 óránként a csirkét. Edzés után protein+vitargo.

Most meg eltelt egy 40 perc megyek csirke-rizst kajálni. Este még tolok egy kis túrót. Miért olyan nehéz ezt elhinni? :))

2012. ápr. 3. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
És nem undorodsz már a csirke rizstől ?:D
2012. ápr. 3. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Van, amikor igen, de ez is a meló része, hogy betartsd a kaját, az edzés már csak szórakozás.:)
2012. ápr. 3. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!