Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kellene szednem valamilyen...

Kellene szednem valamilyen fehérjeport?

Figyelt kérdés

Diétázom és szeretnék feszesíteni is (165 cm/ 51 kg). Sajnos nem tudok minden nap megfelelő mennyiségű fehérjét bevinni, de sokat eszem húst (főleg csirkét), túrót és néha tojást. Eszem sok zöldséget és gyümölcsöt, a kenyeret próbálom elkerülni és a tésztákat is. Naponta fél órát tornázom és biciklizem , de néha ugrókötelezem is. Kellene vennem valamilyen fehérjeport? (ha igen, milyet? , néztem neten és miért ilyen drágák?)

előre is köszönöm

19/L

2012. márc. 31. 15:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"Szakértő biológusainkat hallották. (uccsó 2)

A táplálékkiegészítő lényege a táplálék kiegészítése, így ha úgy találod, hiányzik fehérje az étrendedből, akkor ilyen porral könnyedén pótolhatod. Ennyitől bajod nem lesz, és hosszútávon nem is annyira drága. A normál kajákból sem jönnél ki olcsóbban..."

A kérdező diétázik,feszesíteni szeretne.kivehető a kommentjéből,hogy nagyjából beviszi a szükséges fehérje mennyiséget,semmivel sem lesz előrébb,ha még vesz hozzá fehérjeport.Tehát elárulnád,hogy mi a búbánatért költsön még külön fehérje porra?

Amúgy elhiszem,hogy nagyon okos srácnak tartod magad,de azért megsúgok neked valamit:A fehérjeport,meg még jó pár hasonló táplálékkiegészítőt az olyan típusú embereknek találták ki,akik képtelenek önállóan és következetesen gondolkozni,megfigyelni a tényeket,tehát a médiával remekül lehet őket befolyásolni,ezért szépen tejelnek a gyártóknak,mert "Drugs Bunny tudományos rovatában ezt,meg azt mondták,meg a Kathi Béla is scitec proteinnel pózol,és természetesen a testépítő magazinoknak is feltétlen hinni kell,meg a teremben a Kis Pistának,vagy a pultosnak"

Ui:Nem az egész tápkieg.témát akarom ezzel fikázni egy az egyben,mert vannak termékek,amiket én is hasznosnak tartok.

30/F

2012. márc. 31. 17:02
 12/24 dirtboy ***** válasza:

/kivehető a kommentjéből,hogy nagyjából beviszi a szükséges fehérje mennyiséget/

te vagy az danny blue?

írjál már pár komolyabb indokot is mert elég ködös semmit mondó amit írtál eddig.

valami komolyabb indoklás meg hasonlók jöhetnének hogy mi szar meg miért szar,mester.

köszi

2012. márc. 31. 17:07
 13/24 anonim ***** válasza:

Egy kis plusz fehérje sosem árt, gondolom azért tette fel a kérdést, mert valamiért nincs megelégedve az eredménnyel, javítani szeretne, így erre tökéletes a por, könnyen adagolható, könnyen elfogyasztható, és így pont meglehet a kívánt napi mennyiség.

Az elvadult kamukövetkeztetéseidre meg csak annyit, hogy se scitec protein, se testépítő magazin nem volt a kezemben soha, a média meg úgy unblokk nem játszik az életemben, a többiről nem is beszélve. Szóval ez nem jött be. De megvan, hogy kik szoktak első körben így a médiára mutogatni... (azok akiket úgy csaptak be, hogy észre sem vették)

De hogy a fehérjeport azoknak találták ki, akik nem tudnak gondolkodni? Hát, ma is tanultam valamit... ^.-

2012. márc. 31. 17:13
 14/24 anonim ***** válasza:

dirtboy válasza:

/kivehető a kommentjéből,hogy nagyjából beviszi a szükséges fehérje mennyiséget/

"te vagy az danny blue?"

Igen én,gondolkodj pozítívan.

"írjál már pár komolyabb indokot is mert elég ködös semmit mondó amit írtál eddig.

valami komolyabb indoklás meg hasonlók jöhetnének hogy mi szar meg miért szar,mester.

köszi"

A protein nem növel izmot.ez egy alapjáraton némileg félreértelmezett dolog.a protein szükséges,mert regenerálja az izomzatot,és remekül hasznosul a sima kajával bevitt protein is(tojás,csirke,túró,egyéb hús)lassú felszívódású,meg gyors felszívódású,meg proteinmátrix,meg akármilyen protein ide vagy oda...

De egyébként sem az izomnövelés a célja a kérdezőnek,ezt vegyétek már figyelembe,mindent összevetve akkor én is kérném a választ,minek vegyen még pluszban fehérjeport?

Én rendesen kajálok,kondizom,és szépen fejlődök így is, proteinpor nélkül.használok halolaj kapszulát,króm pikolinátot,multivitamint,c-vitamint.

30/F

2012. márc. 31. 17:44
 15/24 dirtboy ***** válasza:

ja te nem is az vagy aki azt írta hogy jó májnak meg vesének.

azt hittem az az agyhalott vagy aki azt írta.

te valami új tag lehetsz ha nem ismered a nevem és kajakra elkezded magyarázni nekem a protein.

na mindegy.

arra az emberre lenék kíváncsi aki azt hiszi hogy a proteintápkieg káros a vesére és a májra.

neked meg mielőtt ilyet kijelentesz hogy nem kell meg hogy tök felesleges előbb kérdezd meg a kérdezőtől hogy meg van e a 2,5-3g/tskg proteinje naponta.

az egy dolog hogy azt írja hogy sokat eszik ezt meg azt amiben sok a fehérje, ez még okés is lenne csak tudod sokan el vannak tévedve és amit ők soknak gondolnak az valójában egyáltalán nem sok,sőt kevés.

tornázás,biciklizés után meg egy jó kis tejsavó nem árt és akkor a tojást lehet hanyagolni ha tényleg megvan a kellő protein.

a tojás úgyis már túl drága ahhoz képest hogy számunkra mennyi hasznos tápanyag van benne.

akkor már inkább egy adag tejsavó legyen annyi pénzből.

2012. márc. 31. 17:55
 16/24 anonim ***** válasza:

"Egy kis plusz fehérje sosem árt, gondolom azért tette fel a kérdést, mert valamiért nincs megelégedve az eredménnyel, javítani szeretne, így erre tökéletes a por, könnyen adagolható, könnyen elfogyasztható, és így pont meglehet a kívánt napi mennyiség."

Az eddigiek alapján min szeretne szerinted javítani a kérdező a kis plusz fehérjével? mi fog tőle változni,1,5 fokkal kerekebb lesz tőle a feneke? vagy ettől lesz,feszesebb,keményebb vagy mi? ezt magyarázd már el nekem légy szíves.

"Az elvadult kamukövetkeztetéseidre meg csak annyit, hogy se scitec protein, se testépítő magazin nem volt a kezemben soha, a média meg úgy unblokk nem játszik az életemben, a többiről nem is beszélve. Szóval ez nem jött be. De megvan, hogy kik szoktak első körben így a médiára mutogatni... (azok akiket úgy csaptak be, hogy észre sem vették)"

De igen,szrevettem,hogy becsaptak,ezért nem veszek már proteinport.

"De hogy a fehérjeport azoknak találták ki, akik nem tudnak gondolkodni? Hát, ma is tanultam valamit... ^.-"

Na ugye,akkor érdemes volt ide feljönni.

30/F

2012. márc. 31. 18:02
 17/24 G'sX ***** válasza:
55%

"Sajnos nem tudok minden nap megfelelő mennyiségű fehérjét bevinni"

"kivehető a kommentjéből,hogy nagyjából beviszi a szükséges fehérje mennyiséget"

felesleges vitáznod, tény hogy egy idióta degenerált hülye vagy, szóval innentől nyugodtan oda írhatod ezt 30/FIDH

2012. márc. 31. 18:24
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, tanácsokat.

Én nem szerettem volna, hogy itt elkezdjetek veszekedni , én azt nem akartam :( Bocsi, ha kellemetlen perceket okoztam

2012. márc. 31. 19:14
 19/24 anonim ***** válasza:

"ezt magyarázd már el nekem légy szíves. "

Diétázik. Diétakor az izomvesztés elkerülése miatt magasabb fehérjebevitelre van szükség. Ugyan számszerűleg nem, de szóban leírta, hogy nem tud minden nap megfelelő mennyiségű fehérjét bevinni. A kiegészítés arra kell, hogy ezt meg tudja tenni. De végülis ezt csak kétszer írtam le, harmadszor tán felfogod.

Aztán meg: az izomvesztés elkerülése azért is fontos, mert egy nő az izmoktól szép formás, és ha normálisan táplálkozik, akkor még egy jó kis alakja is kisülhet belőle, ez meg csak nem lenne ellenére... vagy jobb a kis egyeneske, semmilyenke alak?

Azt meg még mindig nem sikerült megmagyaráznod, hogy miért rossz a protein ha por formában van..

2012. márc. 31. 19:41
 20/24 anonim ***** válasza:

"G'sX válasza:

"Sajnos nem tudok minden nap megfelelő mennyiségű fehérjét bevinni"

"kivehető a kommentjéből,hogy nagyjából beviszi a szükséges fehérje mennyiséget"

felesleges vitáznod, tény hogy egy idióta degenerált hülye vagy, szóval innentől nyugodtan oda írhatod ezt 30/FIDH"

Szia,hát megjöttél?:) Örülök,hogy bele kellett szólnod hasznos kommenteddel a témába,de ismét csak magadat járatod le,nem okoztál csalódást.

A teljes mondat pedig így hangzik:"Sajnos nem tudok minden nap megfelelő mennyiségű fehérjét bevinni, de sokat eszem húst (főleg csirkét), túrót és néha tojást."

Már,ha egyáltalán felfogsz ebből valamit,összevetve az eddigi témákkal....

30/F

2012. márc. 31. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!