Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » IZOMLÁZ segitség!?

IZOMLÁZ segitség!?

Figyelt kérdés
tegnap kezdtem el kondizni de annyira izomlázam van hogy nem birom kinyujtani a karom!! pls segitsetek! valmi ötlet kellene hogy hogy tüntethetném el az izomlázat! köszi!

2012. márc. 28. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Valami enyhe gyakorlattal dolgozz rá, vagy pedig hagyjad pihenni :)
2012. márc. 28. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
előttem szólónak igaza van, valamivel edz rá egy kicsit.
2012. márc. 28. 15:02
 3/7 anonim válasza:
nekem is nagyon izomlázam volt főleg bicepsz meg tricepsz rossz mert tényleg nem tudod a kezed kinyújtani:D Hadd hagy pihenjen és 1-2 nap múlva menny csak edzeni. Utána ha már belejössz az edzésbe nem lesz izomlázad csak ha nagyobb súlyra váltasz. És ha a bicepszedbe van az izomláz akkor pl ajtófélfába kapaszkodj fel vagy 1 vascsőbe, faágra és lógj 1 picit az ellazítja az izmokat 1 picit:D
2012. márc. 28. 15:04
 4/7 A kérdező kommentje:
egyre rosszabb:( köszi a válaszokat!
2012. márc. 28. 15:23
 5/7 Zakathol ***** válasza:

Ne csinálj vele semmit. Pihentesd.

Anno én is így jártam, a második-harmadik napon már aludni se bírtam a fájdalomtól, erre nehogy rádolgozz...

Türelem, ezután már nem sok bajod lesz. Nyújtani se nyújtsd. Csak pihenj.

2012. márc. 28. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:
nem kéne ész nélkül edzeni, ha ilyen komoly a helyzet pihentesd, DE! egy lazább izomláznál (amikor olyan izmod dolgozik ami addig sose, nyugodtan dolgozz rá, jót fog tenni)
2012. márc. 28. 16:24
 7/7 A kérdező kommentje:
nyujtottam edzés után rendesen még a konditeremben is és még itthon is mert már akkko kezdödött a fájdalom!:(
2012. márc. 28. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!