Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Zumba vagy más edzéstípus?...

Zumba vagy más edzéstípus? Valamit rosszul csinálok?

Figyelt kérdés

3 hónapja járok tornázni heti 2-3 alkalommal.Általában ebből 1-2 óra biztosan zumba. Leizzaszt,oldja a stresszt,mellesleg nagyon szeretem(a 'normál tornát' nem igazán szeretem...),imádom az edzőtársakat és az edző is szuper!Ma voltam konditermes edzőnél és szerinte nagyon rossz az állóképességem,ami ilyen mennyiségű és ideje tartó tornázás mellett nem normális.

Szóval gond van az edzésemmel.Inkább 'normál' tornára kellene járnom heti 2x (ráveszem magam)+ heti 1x kondis edzésre a személyi edző szerint. A zumbára nem maradna időm:( Válasszam a zumbamentes edzéstervet?

Nem csak szórakozásból akarok tornázni járni-azt akarom ,hogy jó állóképességem legyen és egy kis izmot is szeretnék!A zumba erre is jó? De akkor miért van ilyen katasztrofális állóképességem 3 hónap aktív zumbázás után?Nagyon izzaszt és 'ugrálunk' is.

Az étrendemmel minden rendben van,azt is megnézték ma.

2012. márc. 27. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Mozogj azt, amit szeretsz.
2012. márc. 27. 17:52
 2/2 anonim ***** válasza:

a zumba nem olyan intenzív,pont ezért vonzó és végezhető bárkinek.

ha edzés keretében akarsz állóképességet növelni,akkor a legjobbak erre a küzdősportok és a kettlebell edzés ami kettő az egyben,mert súlyzós edzés is.

ami még nagyon jó állóképességre az az ugrókötél.

ha le tudsz nyomni 30x1percet 15mpes pihenőkkel,akkor jó kb az állóképességed.

ilyen tempóval minimum-

http://www.youtube.com/watch?v=0jzBJ_jxRu0

az meg,hogy leizzaszt a világon semmit nem jelent,csak annyit,hogy működik a tested.

2012. márc. 27. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!