Ha a térdhajlatomba súlyzót teszek és úgy csinálok lábemeléseket, lehet popsit kerekíteni?
Persze, így hatékonyabb a végzett gyakorlat. Sajnos guggolások helyett nem tudok mit javasolni ezek ugyanis nem csak a popsidat formálják, hanem a combodat is, és elég hatásosak.
Viszont, h guggolások, oldalsó-, illetve rendes kitörések helyett mit lehetne csinálni, ami hasonló hatékonysággal bír, engem is érdekelne. Mert kb egy éve gyakran fájnak a térdeim, és ezek a gyakorlatok eléggé megviselik, pedig fiatal vagyok.
Pedig a guggolások, kitörések a legjobbak izomnövelésre.
A lábemelés is jó valamennyire, főleg ha minél nagyobb súllyal végzed, de nem annyira hatásos, mint a guggolás, kitörés.
Végre egy hölgy eljut idáig önerőből! Remek! A kérdés nagyon jó, és a válasz egyértelműen igen. Amit kitaláltál, a legjobb fenékformáló gyakorlatok közül való. Azonban 3-5 kiló legfeljebb a legelején elég. Venned kéne néhány súlytárcsát és állítható egykezes rudat, hogy jobban meg tudd növelni a terhelést.
A guggolás és a kitörés remek gyakorlatok, de valójában fenékformálásra közel sem olyan hatékonyak, mint általában meg vannak győződve róla az emberek. Javaslom elolvasni Bret Contreras cikkét: [link]
Amúgy ha megfájdult a térded a guggolástól, igen valószínű, hogy rossz technikával végezted a gyakorlatot.
Köszönöm a válaszokat!
Ma voltam dokinál,sajnos valószínű,hogy porcsérülésem van,azért fáj....
Marad a lábemelés.
Köszi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!