Elkezdtem kondi teremben edzeni. De nem akarok táplálék kiegészítőt venni! Valamilyen házilag barkácsolt shakel helyettesíthető?
Gondolom írják majd ,hogy az étkezés a legfontosabb.Az étkezésem se tökéletes nem tudok (nincs időm) mindennap húst készíteni és enni... így nem ártana a táplálék kiegészítő de nem akarok venni mert volt rossz tapasztalatom vele.De valamit nem ártana kitalálni ,hogy a fejlődésen rendesen mennyen ,amúgy heti 3x kezdtem el most járni.
Minden választ szívesen fogadok és nyomom rá a pluszt!!!
18F/70 kg/183 cm
Köszönöm!
És ez van kisebb kiszerelésben,hogy kipróbálhassam?
Szia. Van egy cucc ami nekem bevált, és mindíg ezt iszom edés után, bár nekem étrendem és kiegem is rendben van... A hozzávalókat beledobod egy turmixgépbe, és összenyomod....
10 dkg túró, 3 tojás, 5 db szőlőcukor, 15 g tejpor( A boltokban a kávéknál találod, nem completa kell hanem tejpor.) fél liter tej, 1 teáskanál kakaópor, 1-2 evőkanál méz, 5 dióbél. Nem kell megijedni az összetevőktől nincsen rossz íze. (hogyha még éhes is vagy nem árt ha edzés után eszel egy kis tejberizst a ch miatt.
/10 dkg túró, 3 tojás, 5 db szőlőcukor, 15 g tejpor( A boltokban a kávéknál találod, nem completa kell hanem tejpor.) fél liter tej, 1 teáskanál kakaópor, 1-2 evőkanál méz, 5 dióbél/
hát ez kész, agyam eldobom
Nem jó kis shake, hanem egy nagy kupac sz@r.
Nézzük csak:Nyers tojást sosem egyél, mert:
1. Szalmonellás is lehetsz,
2. Nyersen nem szívódik fel a fele sem a szervezetben, nem hasznosul.
3. Vitaminhiányt is okoz, mivel a nyers tojásban lévő avidin enzim megköti a biotint (H-vitamin).
A tej meg eleve kuka, mivel pont nek kell a tejcukor és tejzsír.
Ne gondolja senki, hogy attól bármit is javul egy kaja tápanyagtartalma és izomépítéshez alkalmasabb lesz, ha leturmixoljuk. Nem lesz! Attól még nem lesz belőle varázsital, csodaizomnövelőcucc. És drágábban is jössz ki vele, mint egy olcsóbb tejsavóproteinnel.
Szóval nem kell otthon tápkieg nélkül bármiből turmixot barkácsolni, azzal nem lesz jobb, hanem együnk edzés után főtt vagy sült tojás pl rizzsel, vagy pl halat rizzsel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!