Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen tömegnövelőt ajánlotok?

BasketBoy kérdése:

Milyen tömegnövelőt ajánlotok?

Figyelt kérdés
85-kg voltam rendesen jártam edzeni stb. de elkezdtem mellette sportolni és lefogytam 60-65kg-ra és nekem ez nem tetszik megvan egy alapnál nagyobb izom tömegem de nagyobb akarok lenni szedtem régen sokféle tömegnövelőt de azok már gyengék, milyen tömeg növelőt ajánlanátok amivel ténylegesen lehet nőni és aránylag gyorsan. Előre is köszi a válaszokat. :)
2012. márc. 23. 17:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Értem, tehát tejsavófehérje+dextróz (ez így mehet egybe ugye?) és külön fehérjét innék, az mennyit hatna az izom növekedésben? :)
2012. márc. 23. 20:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Mehet egybe edzés után, de máskor nem kell dextróz.
2012. márc. 23. 20:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Oké. Esetleg edzés előtt valamit? Vagy akkor semmit? Nagyon köszönöm h segítettetek.
2012. márc. 23. 20:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Edzés előtt 1-1,5 órával szilárd kaja kell:pl csirke- rizs.
2012. márc. 23. 20:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy Montez írja, rizs-csirke kombó mehet 1-1,5 órával edzés előtt (attól függ milyen gyorsan emészted) illetve ha már az !étrend, és az alap kiegészítők rendbe vannak!, kipróbálhatsz valami edzés előtti energizálót is. (Pl.: Hot Blood.)
2012. márc. 24. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!