Ha súlyzós edzés előtt ugrálókötelezem, azzal mit "érhetek el"? 22/L
Figyelt kérdés
még nem túl sokat tudok ugrálni 7 percnél tartok,amit folyamatosan végig ugrálok (percenként 15 sec. pihenővel),fejleszteni próbálom magamat,szép lassan akarok majd egyre többet. 2 hete csinálom. Ezután szoktam súlyzós edzést végezni 20-40 percet,de alkalmanként többet is,attól függ h melyik izomcsoport a soros. Szóval...mit várhatok ettől?2012. márc. 23. 15:11
3/10 anonim válasza:
mi a célod? megfelelő étrend mellett biztos hatásos, de ne súlyzós előtt csináld, mert nem marad energiád.
4/10 A kérdező kommentje:
Nagyjából megfelelően eszem...de sajnos nem tudom "túlzásba vinni",de azért próbálkozom. Energiám az még szokott maradni,meg edzés előtt veszek be L-carnitine tablettát is. Formásodni szeretnék,pár éve Rubint Réka dvdk-re tornázom,de azokat már úgy érzem "kinövöm" lassan,azért gondoltam a változtatásra. Csak azt nem tudom,hogy hatásosabb -e ugrálókötéllel egyben az edzés,vagy így inkább ártok?
2012. márc. 23. 15:22
5/10 anonim válasza:
Súlyzós edzés , majd utána legyen ugrókötél.:)
6/10 anonim válasza:
szóval fogyni szeretnél. jó lesz az ugrókötél, de menjen súlyzós edzés után, és néhány köztes napra beiktathatnál 40-50 perc futást vagy bringázást is.
7/10 °:Amigo:° válasza:
Mégis mit szeretnél elérni ?
Az ugrókötelezés jó állóképesség fejlesztő gyakorlat.
Pont.
Mivel intenzív ezért hamar eléred vele a savasodási küszöbértéked. Ezért anaerob edzésnek számít.
Mivel fejleszti az állóképességed, ezért a többi edzésformát is jobban fogod bírni.
De ha zsírégetést vársz tőle, azt FELEJTSD EL!
SEMMILYEN mozgásforma nem zsírégető önmagában.
Kalóriát éget (nagyrészt szénhidrátot) és az étkezés fogja meghatározni, hogy milyen reakciót ad rá a szervezeted.
8/10 A kérdező kommentje:
már írtam,hogy mit szeretnék elérni. Formásodni szeretnék. Igazából fogyni nem nagyon,hiszen 168 cm és 56 kg vagyok,ami szerintem nem sok. De akkor ezek szerint inkább súlyzós edzés után...értem. És ha futnék? Azt előtte,vagy utána. Csak,mert pl. Rubint Rékánál szoktam látni a facebook-on,hogy ő mindig edzés előtt fut.
2012. márc. 25. 15:20
9/10 °:Amigo:° válasza:
Formálódni nem fogsz se ettől, se a futástól.
Mivel forma alatt izmot értünk, ezért súlyzós edzés kell, osztott edzéstervvel.
Az állóképesség javítására/szinten tartására valamilyen kardió edzést azért beiktathatsz, heti 1-2 alkalommal.
10/10 A kérdező kommentje:
Ha figyelmesebben elolvastad volna,akkor látnád,hogy súlyzós edzést is végzek...mint ahogy irtam,ez csak az mellé lenne...
2012. márc. 27. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!