Mi érdemes tennem? Vékony vagyok előbb kondizzak vagy küzdősportot tanuljak?
Ha elveszik, akkor neked nem lesz. Ez igaz.
Ha eredetileg sincs, akkor nem tudják elvenni, viszont esélyed sincs megvédeni magad.
Válassz...
Inkább választom azt, hogy talán nincs náluk fegyver, minthogy adok nekik egyet.
Kondizzak vagy küzdősportot tanuljak?
Miért adnád oda? :) Na mindegy, ez mindenki saját döntése kell legyen.
Miért kellene választanod a kettő között? Egymás mellett csinálhatod és akkor tanulsz harcolni is meg erősödsz is. Bár inkább ketlebell-ezni szoktak, az nem lassít le.
Nem adnám oda de könnyen elvenné, hisz sem erős nem vagyok sem ügyes.
A kettő együtt drága és nem is bírnám fizikailag. Ezért kell választanom.
Ha annyival jobb nálad, hogy fegyverrel sem tudod megvédeni magad, akkor mindegy hogy mit csinálsz és neki van-e fegyvere, úgyis te húzod a rövidebbet.
Ha mindenképp választani kell, akkor nyilván a technika. Olvass utána a krav magának.
Nagyjából egy cipőben járok Veled.
Én is elég vékony vagyok, a csontozatom is az.
Én harcművészettel kezdtem, ott is van erősítés, nem is kevés, ráadásul az önvédelemben az többet is ér , mint önmagában a konditerem.
Ha a kettő túl drága, szerezz be két garnitúra 10 kg-ig variálható kézi súlyzó készletet. Decathlon, Intersport, Hervis, mindegyikben kapható. Egyszeri befektetés, és a neten rengeteg gyakorlatleírást találsz. Nem kell, de nem is érdemes külön csinálnod a kettőt.
Sok sikert, eredményes fejlődést kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!