Az igaz hogy egy kúra danaboltol vagy stanazoltól nem lesz semmi bajunk? Jol szeretnek kinézni nyárra 17/F
utolsónak:
TE IDIÓTA BATMAN! OTT ÍRJA HOGY 17/F -.-
Meg mi a f@sznak szedne szteroidot nyárra 1 nő? ajj bzdmeg de hlye vagy
Ne hallgass ezekre a verebekre, életükbe súlyzót még nem fogtak :) Viszont abban igazuk van hogy ennyi idősen hülyeség elkezdeni, de ha fel akarod tápolni magad akkor 1 kúra belefér.
Az hogy nem lesz semmi bajod az emberfüggő, de 1 kúra, kb 30-40 nap ha utánanézel láthatod hogy hosszabb távon, ha hónapokig szeded akkor jönnek elő, 1 kúrát észre se fogsz venni, hogy változol e nagyon azt nem tudom viszont.
Én a helyedben változtatnék, vigyél több saját testsúlyos edzést az edzéstervedbe, és sokkal gyorsabban fogsz fejlődni, ezt ÉN garantálom!
Viszont hogy ha nagyon akarsz szedni valamit, akkor lehet elég lenne neked 1 kreatin kúra, amitől biztos nem lesz semmi bajod. De danabol-al ne is próbálkozz, vizesít nagyon, a leggagyibb amit kapni lehet. Akkor már inkább stanazol.
És tudnod kell hogy ez kb 1 nyárra egy picit fog megdobni, kb 2 hónap alatt, de utána hogy "össze e esel" nem tudom, én nem próbáltam még semmit.
Szóval változtass étrendet picit, edzéstervet ha kell tudok segíteni írni, és edz keményen. Akkor nem lesz szükséged ilyenre. De ha mégis akarsz akkor kreatin kúra, vagy esetleg 1 kúra stanazol, danabol semmiképp!
De nem fog jót tenni, ezt tudnod kell, hiszen szteroid ez is. Ha megdob ha nem, ne szedj többet, ne szállj el magadtól, ne tedd tönkre magad. Nyárnak vége van még 1 éved a köviig, új edzéstervvel ki tudod baszni magad!
Ha bármi kérdésed van, PM-be keress meg, szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!