Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Danabol kúra ötletek?

Bike712 kérdése:

Danabol kúra ötletek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Bátyám 4 éve edz és kiszeretné próbálni a danabol nevű készítményt.Hiába próbálom lebeszélni hajthatatlan.Na már most ha lebeszélni nem tudom legalább azt elakarom érni hogy rendesen szedje.Tudnátok írni neki egy kúrát?mit mikor mennyit?és utána mit szedjen hogy újra kiegyenlítődjön a hormonháztartása?köszi a válaszokat!Ja amúgy 98 kiló 12%testzsír,182 cm
2012. febr. 11. 19:26
 1/4 big dog ***** válasza:
Legalább lenne olyan kemény,hogy szúrja magát. Danabol a szégyen kategóriába tartozik.
2012. febr. 11. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocsi, elégg off lesz, amit írok, de nyugodtan mutasd meg neki amit írok:

Én jópár éve foglalkozom a testépítéssel,elég komoly szinteken úgyhogy tudom mire jók az ilyen "nagyszerű" anyagok.

A baj ott kezdődik, hogy négy éve edz. Nem létezik, hogy ennyi idő alatt elérte a maximális határokat, szteroid nélkül nem tud tovább fejlődni. Biztos hogy tud, ezért sokkal töbet érne ha jobb kiegészítőkre költené el ezt a pénzt, mint Danabolra.

Ráadásul a Danabol nem is a legjobb szteroid, rengeteg mellékhatása van, a Danát hamisítják a legjobban, jobb, ha tőlem tudja. Máj-vese-látáskárosodás bármikor felléphet, de ha mégsem, akkor több évre szóló hatásai lehetnek, például amikor majd ott tart, hogy gyereket szeretne, és sehogy nem jön össze. Akkor majd vissza lehet arra vonatkoztatni, hogy mitől is lehet ez...(én ezt tapasztalatból mondom, ismerősöm elég kemény koxos volt, utána meg 3 évbe telt, amíg született gyereke, plusz 9 hónapig stresszelt azon hogy egészséges lesz e).

Ezekkel a következményekkel számolni kell. A szteroid egy bizonyos szinten elfogadható, pl. ha a Mr. Olympia előtt áll pár héttel, és a Mr. Olympiák sem ilyen szeméttel csinálnak végig egy kúrát, hanem nagyon komoly orvosi ellenőrzésekkel, minőségi, 100%-osan tiszta orvosi szteroidokkal.

Szóval ha vállalja, sok sikert neki, azonkívül hogy semmi de semmi értelme nincs a világon, és nem is jó. Ha érdekli, vagy érdekel, írj rám privátban, el tudom magyarázni jobban is ;))

2012. febr. 11. 23:52
 3/4 anonim ***** válasza:

GreenTea

Nem tudom ide milyen emberek járnak, de ha én épp azt fontolgatnám, hogy koxolni fogok, akkor nem kötném a testvérem orrára.

Mesélje el a tesód, hogy miért pont danabolt akar szedni!

2012. febr. 12. 10:53
 4/4 balazs00xx ***** válasza:

inkább szuri, megbízhatóbb Picivel, és mellé minden ami kell

ill levezető , és sok tápkieg

de nem ajánlom

2012. febr. 19. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!