Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehet hatásosan nyújtani...

Hogy lehet hatásosan nyújtani a lábamban az izmokat?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy egy kicsit hajlékonyabb legyek, mert jelenleg a térdemig is alig bírok lehajolni és ez 19 éves létemre elég gáz, nem is merek bele gondolni mi lesz később:P De nem tudom hogy lehetne nyújtani, mert ha erőltetem, akkor nagyon fáj:/

2012. márc. 20. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
pedig erre van egy mondás, ha nem fáj nem használ
2012. márc. 20. 22:14
 2/8 Zakathol ***** válasza:
Most akkor az izmaid akarod lenyújtani vagy hajlékonyabb szeretnél lenni? Nem mindegy...
2012. márc. 20. 22:18
 3/8 Zakathol ***** válasza:

Bakter, bocs, este van :D

Szal ha hajlékonyabb akarsz lenni akkor igen, nincs más dolgod, mint hogy szép fokozatosan szoktatod magad. A hajlékonyság viszonylag lassan alakul ki az inszalagok és az izületek lassú anyagcseréje miatt, szóval kitartás.

Fontos, hogy a nyújtásokat ne 'rúgózd', hanem nyújts, tartsd úgy, majd engedd fel. A rugózás nem tesz jót én úgy tudom.

2012. márc. 20. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:
igen a rugózás nem jó
2012. márc. 20. 22:21
 5/8 anonim ***** válasza:
ha megnyújtja az izmait, akkor hajlékonyabb lesz, ennél a kérdésnél vannak akik tudnak segíteni, hátsó combot, térdint, vádlit, feneket kell nyújtani ahoz, hogy előre tudj hajolni, pár hónap alatt meg tudod érinteni akár a lábfejed is nyújtott lábbal
2012. márc. 20. 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:
de ha nem viseled el a fájdalmat, akkor nem fog sikerülni, valamit valamiért
2012. márc. 20. 22:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Elviselni eltudom a fájdalmat, csak nem tudom, hogy hogy a helyes és nem tudom hogy okozok-e ezzel kárt, mert nem értek hozzá. Pl. az se tudtam, hogy a rugózás nem jó:) Köszi a válaszokat:)
2012. márc. 20. 23:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Menj el pár jóga edzésre ott megmutatják a jobb gyakorlatokat!
2012. márc. 21. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!