Mit tegyek, ha súlyzós edzésnél, nagyobb súlynál nyögnöm kell? Kicsit kellemetlen (lány)
Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 22:31
11/15 anonim válasza:
azt hittem ennyire azért nem vagyok szar :D (jóéjt!)
12/15 A kérdező kommentje:
5 hónapja kondizom, előtte 2 hónapig csináltam itthon 1-2-3-4 kilóval. én sem egyből ezzel. csak én inkább kardiózni szoktam, de minden 2. kardió mellé erősítés. 1 hónap maradt ki, mikor csak arra volt időm, hogy futógépezzek
2012. márc. 19. 23:06
13/15 A kérdező kommentje:
dehogy vagy az :D csak utána olvastam a válaszod
2012. márc. 19. 23:07
14/15 anonim válasza:
No de csajok, az is számít, hogy hány ismétlést csináltok azzal a súllyal :D Nem mindegy, hogy 6 vagy 15.
Kérdező, miért gondolod, hogy ez kevés lenne? Láttál már csajokat nagyobb súllyal edzeni? Mert én nem nagyon.
15/15 anonim válasza:
basszus 12kg-mal? Jobb lesz belehúznom... ehm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!