Mit tegyek, ha súlyzós edzésnél, nagyobb súlynál nyögnöm kell? Kicsit kellemetlen (lány)
azt meg hogy kell? :D
de nem egyfolytában ám, csak mikor már fáradok :S
szerintem az nem gáz :) súlyzóst edzést azért csinálunk, hogy a végletekig kifárasszuk magunkat, hogy meghaljunk. és ha az ember fárad, akkor nyög.ennyi :) legfeljebb a kis divatgyúrós meleg srácoknak lehet vele baja:
szal nyugi :)
Mély hangon :D Esetleg ismered Csubakkát, a wukit? Na, kb úgy.
Vagy próbáld meg halkra fogni, bár ha kicsi a terem, akkor mindegy.
Amúgy mekkora az a nagyobb súly? Mert ha elég nagy, befenyítheted vele, aki csúnyán néz :D
köszi :D
hát abbahagyni miatta nem fogom, csak néha hülye érzés
12 kg amúgy :D nem nevet, most kezdem és csetvás vagyok :D vagyis az izmaim.. már amennyi van :D
Az, hogy kevés-e, attól függ, mit csinálsz vele :P egykezes bicepszre kezdő lánynak nem rossz, fekvenyomásnál vagy felhúzásnál meg tényleg nem sok. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy még mindig az arcába tudod apparálni annak, aki kinevet :D
Neeem, nem kell ilyen agresszívnak lenni. Ha nem vagy idegesítő vagy hangos, senkit nem fog zavarni a nyögésed. Hacsak nem az erotikus visszhangoktól félsz ugye, de arra meg ott van a Csubakka-módszer.
Hajrá!
Egykezezek, mert előtte már itthon csináltam kisebb súlyokkal, de nekem csak kisebbek vannak itthon... ezért is kezdem ott csinálni :)
köszi!
ordítozni nem :DDD
köszi mindenkinek, el is teszem magam, mert reggel megyek :D jóéjt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!