Ha 14 kiloval guggolok 4x15-öt akkor attól kerekebb lesz a fenekem? Érhető el látványos változás? L/22
Próblád ki a kardiot vagy a pilatesből vagy a calsithenicsből vedd ki azokat a gyakorlatokat melyek a feneket edzik.
Van fent sok ilyen gyakorlat a neten is ezeket használják is.Lényeg hogy amit szeretnél formálni arra keress testedzős gyakorlatokat amelyek több irányban megmozgatják pl a popsit:)
Pl ilyenekre gondolok:
http://www.youtube.com/watch?v=K65fcV8ilRs&feature=related
én is csak ezt tudom mondani mint Vörös Zoli :)
"A kérdező kommentje:
Eddig mindenhol azt hallottam/olvastam,hogy a guggolás a legjobb fenékre,de az igazat megvallva én olyankor inkább csak a combomat érzem,szóval nem értem... pedig helyesen csinálom."
Én sem értem,mert a gyakorlat nem ezt mutatja.
Ez tényleg összetettebb dolog szerintem a legjobb fenék formáló dolog: guggolás kitörés, lábtolás,(ez mind súllyal+ lépcsőzés (ha van rá lehetőséged) és természetesen helyesen végrehajtott ütemben!
Am meg látványos változás akkor következne be ha tömeget növelnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!