Fegyenc edzés elég vagy sem?
Ahogy láttam már rengetegen kérdezték, hogyan is kéne ezt csinálni. Ezért elolvastam el 2x az egész könyvet, így van nagyjából fogalmam róla. Szóval ez inkább az erős és állóképességre megy rá, ha jól értelmezem és ennek melléke persze az is hogy formásodik az ember. De! Sokan írják, hogy ettől nem lesz igazán szép formás az ember teste. ( és itt most nem ilyenre gondolok -> [link] )
De a könyvben leírtak alapján azt gondolnám, hogy ha mindent a leírtak alapján csinálok az erő mellett nagyon formás lesz a testem is.
Az elsődleges célom az állóképesség és az erő, na meg az egykezes fekvő és az egy lábas guggolás, de mellette jó lenne egy hasonló testet is kialakítani, mint ez --> [link]
Szóval a kérdés, ha ilyen testet szeretnék kb mint amit utoljára mutattam, elég a fegyenc edzés vagy legyen mellette edzőtermi is, esetleg kettlebell? Ha igen ezt hogy kombináljam?
Aki úgy edz, mint egy férfi, az úgy is néz ki. mindegy, hogyan.
formásodni a kislányok akarnak. ha úgy edzel, mint egy kislány, akkor...
Én 3 év testsúlyozással értem el a 2. képhez közeli alkatot.
húzódszkodás, fekvőtámasz, gugolás és hasizomgyakorlatok. Ebből a 4 fajta gyakorlatból ,mindegyikből többfélét csinálok( 1keze fekvő, fegyencgugolás, lábemelés, stb stb)
És egészségesen étkezem.
Első képen lévőhöz nem elég csaka fegyencedzés és kaja. Oda már azért komoly erőfeszítés és nagyon profi táplálkozás kell. + nem árt ha izmosodásra hajlamos vagy.
Másodikhoz is kell egy jó nagy adag kitartás, de raálisabb, mint az első. Ide elég a fegyencedzés + kaja. De ne fél évre várd a csodát, 1-1,5 év minimum de több. Rendszeres mozgás mellett.
a 2. elérhető vele az első még konditermi edzéssel sem.
mondjuk azt nem tudom honnan vetted,főleg ha 2x is elolvastad a könyvet,hogy a fegyenc állóképességet növel.
nem növel,legfeljebb erő állóképességet.
viszont a kettlebell,ugrókötél,zsákolás meg hasonló edzések növelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!