Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy tudnám magam megvédenni...

Mészáros Benjamin kérdése:

Hogy tudnám magam megvédenni 6-7 ember ellen?

Figyelt kérdés
A suliban elkezdett pattogni az egyik srác nekem,összevestünk de pénteken márt beszéltünk.Erre hétfőre fejébe vette hogy megver és hivta is a haverját.Kettővel még elbirtam volna,de amikor mennék haza azt veszem észre hogy 6 gyerek áll a kapunál.El is kezdtek felém jönni,de elfutottam.Ma megúsztam de nem tudom holnap mi lesz.Szeretném ha tudnátok valamit mondani hogy megtudjam védenni magam,vagy valamit amivel tudom fejleszteni a ,,harci tudásom,,.A közelben nincs lehetőség küzdősportot tanulni ezért is fordulok hozzátok.(Reméllem nem baj ha tegezek).Ui:2 ember birkózik is közülük.Nagyon megköszönném a válaszokat és a segitséget igy előre is

2012. márc. 13. 13:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

kösd be a kezd fáslival és kösd is fel a nyakadba,mint akit baleset ért,találj ki hozzá sztorit.

a gyerekek nem szoktak sérültet bántani.

nekem egyszer bejött,mikor az egész felső tagozat akart meglincselni.

egy hétig mentem fájós,bekötött kezet imitálva,aztán addig le is csengett az ügy.

2012. márc. 13. 22:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez sem rossz ötlet.
2012. márc. 14. 15:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Okés márt nem kellenek tippek .Lerendeztük 6 szem közt .El se hiszem hogy sikerült megvernem őket.Az egyikük nem jött ma suliba mer állitólag eltörött az ora.De ezt nem hiszem el mert nem is vérzett neki.Köszönöm a kommenteket mégegyszer :D :D :D
2012. márc. 14. 18:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezek szerint csak egy haverjával jött? legalább eddig eljutott.
2012. márc. 14. 19:59
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen csak egy haverjával jött.Mégegyszer köszönöm
2012. márc. 15. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!