Melyik sport az, ami a legjobban mozgat meg, és a legjobb női alakodat hozza ki?
17 éves lány vagyok, nem vagyok kövér, vannak rajtam zsírpárnák, de főleg nagyon edzetlen a testem. Olyan sportra szeretnék beállni, ami nagyon megmozgatja minden egyes testrészemet. Ha még az is belefér, viszonylag rövid idő alatt eredménye is legyen. Ebbe tudom beletartozik a táplálkozás, és az is, hogy utána ne hagyjam abba. Ezzekkel tisztában vagyok.
Tudom, hogy az úszás, az mindennél jobb, viszont nagyon megutáltatták velem.
A választ előre is köszönöm !
Igen, gondoltam már rá, viszont abban semmi élvezet nincs, meg még az is benne van, hogy rosszul állítom össze az edzéstervet, akkor konkrét szakemberhez kéne fordulnom, mert lehetetlen alakom van, amin korringálni szeretnék, viszont a sport egyenletesen megmozgat.
Valami konkrét sportra gondoltam, ami tényleg kiadós. Pl. Kosárban van a csapatszellem, táncban a közben lévő zene.
Azért köszönöm szépen a válaszodat! :)
a legjobb alakjuk egyértelműen a fitnesz modelleknek van.
a fitt modellek heti 6x edzenek napi 1.5-2órákat.
ha ez nem sport,akkor nem tudom mi az.
a fitt modell meg egy versenyszám neve,nem azonos a kifutó,vagy fotómodellséggel.
Oké, de nekem nincs 6 napig másfél óra szabadidőm.
tudom hogy sport, de olyan sportot keresek, ahol.. ami csapatszellemmel jár. Kosár, tánc röpi... a hagyományosak közül valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!