Ha eleget eszek akkor nincs szükségem tömegnövelőre?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, ha nagyjából tudok eleget enni és viszonylag könnyen hízó típus vagyok , akkor meg tudok élni tömegnövelő nélkül is és úgy is tudok rendesen izomtömeget növelni, vagy ebben az esetben is szükségem van ilyen kiegészítőre? Első körben egy fehérjét vettem (Brutal MUscle on) lassan elfogy de nem vagyok 100% biztos hogy jó választás volt-e a fehérje , vagy tömegnövelő kellett volna-e ? Köszönöm előre is2012. márc. 9. 08:56
1/4 anonim válasza:
Ha tömegnövelés a célod akkor igen jobb egy tömegnövelő, vagy fehérje és bele szőlőcukor ( ha van rá keret akkor vitargo ). A tömegnövelő és a fehérje kizárólag edzés után jobb mint a szilárd kaja. Olyankor érdemes a táplálékkiegészítőkre alapozni a nap többi időpontjában pedig szilárd kaját célszerű enni.
Tehát azt nem mondom, hogy ha eleget eszel nincs szükséged rá, de el lehet érni táplálékkiegészítők nélkül is szép eredményeket.
2/4 anonim válasza:
Persze, hogy lehet anélkül is fejlődni, ha rendben a kajád. Viszont edzés utánra nem árt a tejsavó protein+dextróz, mivel így tudod a leggyorsabban visszatölteni a tápanyagokat. A proteint még reggel is hozzá tudod adni a zabpehelyhez és megvan a tökéletes reggelid. :)
3/4 anonim válasza:
Ha betudod vinni ugyanazt a mennyisèget más forrásból, akkor nincs.
4/4 anonim válasza:
Kedves Kérdező!a vastagbetűs mondatod 100%-osan helyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!