Futni vagy nem futni? EZ itt a kérdés.
Nos... Kezdjük azzal, hogy nem azok véleményére vagyok kíváncsi akik csak ócsárolni tudják a többi embert, és lehetőleg tapasztalatok érdekelnek, nem pedig szerintem ez szerintem az... mert szerintem meg amaz :D
Tehát...2 évvel ezelett elég dagi voltam, glutén érzékeny lettem, lefogytam 13kilót. Tökéletesen meg voltam elégedve magammal, hiába így sem vagyok cingár, nem is akarok lenni, szerintem nem az a szép lány akinek ki állnak a csontjai és a pasiknak sem feltétlen az tetszik. :) Tehát, hogy meg tudjam tartani a súlyom arra gondoltam végre mozogni is kéne valamit (régen röplabdáztam aztán megszűnt a csapat és abba hagytam). Szóval így olvasgattam, nem rég indult a lakhelyemen zumba, de azt olvastam az jó lötyi lötyi de inkább csak úgy mozgat de nem formál, így elhatároztam, hogy amennyire időm enged (suli és munka mellett) szeretnék heti 3x 4x eljárni futni, és azt olvastam az ugrókötelezés is formál. Tehát a kérdésem az lenne, hogy ha formálódni akarok igazából és nem is feltétlen fogyni (max egy picit de azt ki ne akarna) akkor elég e ha ilyen úgymond kardio jellegű mozgást végzek?? Diétázni sajnos nem tudok, mert a szüleimmel élek, ők főznek rám, és hát az van amit elém raknak. A mértékre és az időre viszont oda figyelek, minimális cukor stb. Dehát akinek szakács apja van az igen nehéz helyzetben van :$ Ezáltal tudom, hogy nagyon fogyni nem fogok, de formálódni talán lehetséges. Tehát ebben szeretnék tanácsot. Jó az elképzelésem? Vagy teljesen rossz úton járok? És még egyszer kérek mindenkit, az oltogatásból nem kérek... :) 21/L
Minden akaraterő kérdése. Ha valamit elakarsz érni az nem fog csak úgy jönni magától.
Formásodás esetén súlyzós edzés kellene és megfelelő kaja, ha csak úgy spontán elmész heti többször futni nem sokmindent érsz el vele.
Abban az esetben, ha a felesleges testzsírodat akarod leadni szálkásító étrend kell és heti kb 3szori 40-50 perces aerob pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!