KÉt kérdés a futásról? Két hete járok futni, és azt hittem az idő elteltével egyre könnyebben teszem meg a távot, de még ma is majd bele haltam?
Büdös a munka?
Nincs pínz buszjegyre?
A fogyást a diétától várd.A 6 után nem evős butaságot meg felejtsd el!Pont,hogy gyakrabban kellene enned egészen lefekvésig,hogy gyorsítsd az anyagcseréd.
A futás is éget némi kalóriát,de elsősorban állóképességet növel és egészségesebb leszel tőle.
Ha mozgással szeretnél fogyni elsősorban,akkor nagyobb kalória felhasználású sportot keress pl spinning,vagy küzdősport edzések.Ezek égetik el a legtöbbet.
De ha már futsz,akkor csináld intervallumban.
Tapasztalataim a futással kapcsolatban:
2002-ben kezdtem el futni, előszöt a közeli pályán köröztem. 3 kör után majd meghaltam. Kiköptem a tüdőmet.
Csináltam egy hétig.
Két hétig. Három hétig.
Semmi javulás.
Három körnél több sehogy sem ment.
Aztán gondoltam egyet, kimentem az erdőbe. Az emelkedők legyőzésénak vágya akkora inspiráló erővel bírt, hogy "csak azért is felmegyek oda, megállás nélkül", hogy végülis a kitűzött célt már a 3. alkalommal elértem.
Hónapokig futkoztam az erdőben, egyre nagyobb távokon, míg végül sikerült körbefutnom a "várost" megállás nélkül!
Aztán próbaképpen visszamentem a pályára. 30 kör után meguntam és hazamentem...
Ha még érdekel a téma, keress meg priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!