2km futás 20 perc alatt ez reális? 2 km soknak számít?
idióták... különbözű alkatok vagyunk. nekem hosszú lábam van, séta 6km/h, kocogás 8km/h de ha sprint akkor kevesen érnek utol. és edzetlen vagyok...
szóval: 20 perc alatt a 2km kit érdekel csak csináld... ha te egy 150cm magas csaj vagy pici felesleggel, akkor bizony nem is olyan kevés az a 2km 20 perc alatt...
Szerintem ez pont jó, hogyha kezdő futó vagy. Én februárban voltam először futni, és hogy is mondjam. 2km 23 perc alatt. 166 cm 72kg. Eléggé ducika... Ezt vedd számításba.
Én is megkérdeztem mindenkit, hogy ez jó eredmény? Mindenki azt mondta, hogy ásd el magad... Én ennyi idő alatt megmászom a Mátrát és visszajövök.. Annyira elkeseredtem, hogy nem is futottam egy darabig. Nyáron elkezdtem bicajozni, meg futni is újra. Vége lett a nyárnak, bicót letettem. Futás meg abbamaradt, de az eredményem javult. 2km 17 perc alatt.
Most már lassan tél van, de megint csak elkezdtem futni egy héten 3x. A hideg időre való tekintettel inkább csökkentettem a távot másfél kmre (meg sajnos betonon is futok, nálunk nincs más lehetőség, sajnos). Az egész jó, 12 perc. Legyél büszke az eredményedre, mert kit érdekel, ha valaki 2 perc alatt lefutja az adott távot, te pedig 20 perc alatt.... Csak magadat figyeld, és a saját fejlődésed. A saját eredményedet hasonlítsd össze a sajátoddal! Csak így tudod magad motiválni, mástól ne várj semmit, mert másként látják.
Mar regi kerdes,de en 13 eves lanykent most futottam le 11-2perc alatt a 2km-t. Bar lehet mert szeretek es tudok is futni, es viszonylag kicsi is vagyok,de egyben gyors is. 150cm 36os labbal.. ekezetekert bocsi.
13/l
Elozo vagyok (13/l)
Hozzatennem meg hogy en ezt a tavot betonon futottam a faluban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!