Mi történik, ha túlságosan nekifogok kondizni?
Elég vékonyka vagyok, szeretnék egy KIS (nem sokat) izmot pakolni magamra. Max. 2 hónapot szeretnék járni kondizni. Jó fizikumú vagyok, bírom nagyon a strapát és nagyon-nagyon sokat eszek amúgy is.. gyors az anyagcserém
Javaslatok?
Miért csak 2 hónapot? Azalatt nem sok minden lesz, ha meg sikerül is 1-2 kg-ot felszedned, aminek a fele lenne izom, az utána, ha abbahagyod gyorsan le is épülne.
Javaslatom, kezd el normális tömegnövelő étrenddel és ne két hónapig eddzél.:)
Az izom nem marad a testeden ha nincs rá a szervezetnek szüksége. Nyilván azért vagy most vékonyka mert nem végzel sok fizikai munkát, így a szervezeted hülye lenne izmokat fenntartani.
Ha elkezdesz kondizni - nő az izmok terhelése - akkor a szervezet több izmot hoz létre, de ha egyszercsak visszatérsz a mostani életmódodhoz, ugyanúgy fogsz rövid időn belül kinézni mint ahogy most.
Szóval vagy kezdjél egy konditerembe járni rendszeresen - akár 1-2-3 évig is - és válts aktív életmódra a vágyott fizikum érdekében vagy tegyél szépen le róla és maradj olyan amilyen most.
Én nagyon is sok fizikai munkát végzek itthon:(
állatokat is tartunk.. s aztán van munka.. nehéz zsákok cipelése stb.. s mégis:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!