A bírkózás és a Ju jitsu-val, milyen eredményeket érhetek el, mint harcművész, mind a sportban, és a külső megjelenésem szempontjából?
A jujutsunak nem értem mi köze a sporthoz?
A külső megjelenésedben? Bizony ahhoz nemárt külön munka eredménye szokott lenni célspecifikus táplálkozással és edzéssel.
A bírkózás ok, a jujitsu felejtős, inkább bjj.
Külső megjelenésre mit érsz el :D hát ha elég kitartó vagy, egy pár karfiolfület XD
Én 20 éve jitsuzok. Tradícionálissal kezdtem mostanában ahogy öregszem inkább brazil jitsuzok. Ebben nagyon is előny ha valaki birkózott.
Egyébként pedig bár a ju jitsu nem sport, nézegess videókat a youtube-on, hányan verik meg őket. Megsúgom sehányan. Ez van. Van egy jó sorozat, ahol egy brazil jitsus összeméri magát a kung-fu-tól a boxig mindenkivel, és egyszer sem veszít.
Ja és még annyit az előttem szólóknak, hogy lehet fikázni a jitsut, de a karatén kívül az ÖSSZES harcművészet a jitsuból fejlődött ki, az az alapja. Vagyis aki ezt fikázza, a többit is fikázza.
A testalkathoz meg annyit, csak edzéssel nem leszel szépen kidolgozott, inkább olyan "harcművész" alkatod lesz. Erős törzs, izmos mellkas, de nem túl szálkás. Ha ilyet akarsz, tenni kell érte külön is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!