Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Thai-boxtól lehet csúnya a fülem?

Thai-boxtól lehet csúnya a fülem?

Figyelt kérdés

1 éve thai-boxolok , és edzésen (szinte minden edzésen ) sparringolunk . Attól lehet ilyen csúnya a fülem ??

[link]

Az edzőmnek ilyen , és mondta , hogy az a sok ütéstől meg a rúgástól van , és az igazság , hogy én is kapok ütéseket , rúgásokat , elég szépeket . Nem lehet ilyen a fülem egy pár éven belül ?? Védem a fejemet , de akkor is azért kapok . Igaz , hogy az edzőm mögött elég hosszú versenyzős időszak áll , de akkor is . Még nem vettem észre változást .Az értelmes válaszokat előre is köszönöm !!

2012. márc. 3. 22:38
 1/7 A kérdező kommentje:
heti 2 edzés
2012. márc. 3. 22:40
 2/7 anonim válasza:
Lehet csúnya de nem feltétlenül. A változásokra figyelj ha esetleg el kezd deformálódni. Mindenesetre vigyázz akkor mindig a füledre és akkor nem lehet nagy baj!
2012. márc. 3. 22:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Hat szerintem ja.

Van egy ismim, vb a gyerek es szemoldoke nem nagyon van.

Amugy a birkozoknak van altalaban gond a fulukkel.

2012. márc. 3. 22:41
 4/7 anonim válasza:
Kit érdekel? Ha valaki beszól miatta, akkor lecsapod azt csá.
2012. márc. 3. 22:45
 5/7 anonim válasza:

Igen végül is igaza van az előbbi kommentelőnek :DD

Örülj neki hogy Thai-boxolsz. Én nem tehetem!!!!

2012. márc. 3. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Ott amugy az igazsag, szerinted az en ismerosomet valaki szopatja azzal, h alig van szemoldoke?

Ez nem szegyelni valo dolog, erre buszkenek kell lenned!

2012. márc. 3. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:

ez a karfiolfül, bírkózókra jellemző. ütésektől nemigazán törik a fül, a kesztyű miatt. viszont éppen ezért könnyebben beszakad a dobhártya.

másrészt meg, ha törik a füled, elmész fül orr gégészetre, és a doki leszívja. egy napon belül érdemes próbálkozni.

harmadrészt meg, ne punciskodjál már, ha eltörik a füled, akkor eltörik... nagy ügy, nekemis ilyen, mégis szeretik a lányok :D

2012. márc. 4. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!