Thai-boxtól lehet csúnya a fülem?
1 éve thai-boxolok , és edzésen (szinte minden edzésen ) sparringolunk . Attól lehet ilyen csúnya a fülem ??
Az edzőmnek ilyen , és mondta , hogy az a sok ütéstől meg a rúgástól van , és az igazság , hogy én is kapok ütéseket , rúgásokat , elég szépeket . Nem lehet ilyen a fülem egy pár éven belül ?? Védem a fejemet , de akkor is azért kapok . Igaz , hogy az edzőm mögött elég hosszú versenyzős időszak áll , de akkor is . Még nem vettem észre változást .Az értelmes válaszokat előre is köszönöm !!
Hat szerintem ja.
Van egy ismim, vb a gyerek es szemoldoke nem nagyon van.
Amugy a birkozoknak van altalaban gond a fulukkel.
Igen végül is igaza van az előbbi kommentelőnek :DD
Örülj neki hogy Thai-boxolsz. Én nem tehetem!!!!
Ott amugy az igazsag, szerinted az en ismerosomet valaki szopatja azzal, h alig van szemoldoke?
Ez nem szegyelni valo dolog, erre buszkenek kell lenned!
ez a karfiolfül, bírkózókra jellemző. ütésektől nemigazán törik a fül, a kesztyű miatt. viszont éppen ezért könnyebben beszakad a dobhártya.
másrészt meg, ha törik a füled, elmész fül orr gégészetre, és a doki leszívja. egy napon belül érdemes próbálkozni.
harmadrészt meg, ne punciskodjál már, ha eltörik a füled, akkor eltörik... nagy ügy, nekemis ilyen, mégis szeretik a lányok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!