Mennyi ideig tart a szálkásítás?
Sajnos nem sok dolgot találtam ebben a témakörben....
20 éves fiú vagyok, 185 cm hez 78kg, hason + combon van fölösleg. 1 éve kondizok hobbi szinten. Sosem tetszett az az alkat,hogy valaki akkora mint a hegyomlás és hozzá nagy hasa van...mindig is szálkás szerettem volna lenni.
Hétfőtől szálkásítani szeretnék,jól megszervezett diétával,heti 5 edzéssel,napi 15 perc cardio/1 óra aerobbal nem tudom melyik hasznosabb, illetve lenne most pénzem valami kiegészítőre,ami segíti a munkám.Én 1 doboz fehérjére és egy Brutal Bladere gondoltam.Kilóra nem tudom megmondani mennyire szeretnék lefogyni,inkább csak látványra.
Elképzelhető,hogy nyárra szét lapos/kockás hasam lesz a mostani fölöslegből vagy ez akár több évig is eltarthat?
Köszönöm a segítségetek,és ha nagy katyvaszt sikerült írnom javítsátok légyszives :)
De akkor elméletileg jó önfegyelemmel nyárra lapos/kockás has elérhető?
Esetleg brutal blade helyett valami erősebb liquid L carnitine?
"Sosem tetszett az az alkat,hogy valaki akkora mint a hegyomlás"
akkor még szerencse hogy a pálcikaember formánál nem mentél feljebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!