Mennyi egy boxer?
Hát amit karatén tanultok ütéseket, azok nagyon megmosolyogtatóak. Magyarul nem tudsz ütni. Kezdj el bokszolni. Ökölvíváson lehet megtanulni ütni, úgy isten igazán hatékonyan. Hozzánk jöttek le bokszedzésre feketeöves 1 és 2 danos kyokushin és shotokan karatésok, olyanok verték el őket könnyen(!) akik csak 1 vagy másfél éve bokszolnak.
Magyarul nem tudnak ütni a karatésok, mire ütnének egy gyako-tsuki-t, addigra kapnak egy egyenest plusz két horgot. Ezt tapasztalatból mondom (4 éve bokszolok). Nem a karatét akarom fikázni, nem ez a célom, nincs semmi bajom a karatéval. Csak hát legalább 10-12 év karate tanulás kell ahhoz, hogy megtanulj olyan szinten ütni, mint egy olyan ember aki 2-3 éve bokszol.
most fogok érettségizni szal jelenleg nem játszik új sport:/
tudom jár le hozzán kravra volt boxos tudom milyen előnyben vannak ütés terén de legalább karatén rúgni megtanítottak:)
Drágább, mint adott esetben az életed?
Egyébként ezért mondtam a gázsprayt. Az olcsó és relatíve jó, plusz nem lesz baja a "szegény támadónak", így nem téged meszelnek el később.
Csinálj magadnak egy kogát... legális, hiszen csak egy fadarab, és nincs is szúró/vágó tulajdonsága. Sok technikát alkalmazhatsz vele, ha megtanulod használni :) Előnyösebb mint egy boxer, mert marokban fogod, és kb 3-4 centi lóg ki a kezedből mindkét oldalt :) Hidd el, hogy hatásos ;) Az eredeti így néz ki: http://www.youtube.com/watch?v=d8eitKD3uxc&feature=related
De egy fadarabból /vékonyabb szerszámnyélből/ levágsz egy darabot, és kész is. Nem kell kihegyezni sem. Tudsz vele fejet beszakítani, csontot törni, inakat izmokat roncsolni. Ha ököllel ütsz, és a koga a zárt kezedben van, nagyobb az ütés húzása :) Remélem meggyőztelek :)
Ütés erősségét növelő eszköz, így illegális a kobutan vagy koga vagy mi a fene is :)
Bár nyilván, ha nem látszik rajta, vagy pl egy alkalmas zseblámpáról van szó, akkor nincs gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!