Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi egy boxer?

Mennyi egy boxer?

Figyelt kérdés
srácok mennyi és hol lehetne boxert venni? egyáltalán amúgy legálisan is hordhatnék magamnál?

2012. márc. 2. 14:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hát amit karatén tanultok ütéseket, azok nagyon megmosolyogtatóak. Magyarul nem tudsz ütni. Kezdj el bokszolni. Ökölvíváson lehet megtanulni ütni, úgy isten igazán hatékonyan. Hozzánk jöttek le bokszedzésre feketeöves 1 és 2 danos kyokushin és shotokan karatésok, olyanok verték el őket könnyen(!) akik csak 1 vagy másfél éve bokszolnak.

Magyarul nem tudnak ütni a karatésok, mire ütnének egy gyako-tsuki-t, addigra kapnak egy egyenest plusz két horgot. Ezt tapasztalatból mondom (4 éve bokszolok). Nem a karatét akarom fikázni, nem ez a célom, nincs semmi bajom a karatéval. Csak hát legalább 10-12 év karate tanulás kell ahhoz, hogy megtanulj olyan szinten ütni, mint egy olyan ember aki 2-3 éve bokszol.

2012. márc. 3. 19:11
 12/20 A kérdező kommentje:

most fogok érettségizni szal jelenleg nem játszik új sport:/

tudom jár le hozzán kravra volt boxos tudom milyen előnyben vannak ütés terén de legalább karatén rúgni megtanítottak:)

2012. márc. 3. 19:28
 13/20 A kérdező kommentje:
gázpisztolyt nem akarok venni drága is szerintem
2012. márc. 3. 19:29
 14/20 kovpet ***** válasza:

Drágább, mint adott esetben az életed?

Egyébként ezért mondtam a gázsprayt. Az olcsó és relatíve jó, plusz nem lesz baja a "szegény támadónak", így nem téged meszelnek el később.

2012. márc. 3. 20:10
 15/20 A kérdező kommentje:
tudom de az szélben nem tuti..am meg nem az én stílusom(tudom ez csak rinya de akkoris:D)
2012. márc. 3. 20:34
 16/20 anonim ***** válasza:

Csinálj magadnak egy kogát... legális, hiszen csak egy fadarab, és nincs is szúró/vágó tulajdonsága. Sok technikát alkalmazhatsz vele, ha megtanulod használni :) Előnyösebb mint egy boxer, mert marokban fogod, és kb 3-4 centi lóg ki a kezedből mindkét oldalt :) Hidd el, hogy hatásos ;) Az eredeti így néz ki: http://www.youtube.com/watch?v=d8eitKD3uxc&feature=related

De egy fadarabból /vékonyabb szerszámnyélből/ levágsz egy darabot, és kész is. Nem kell kihegyezni sem. Tudsz vele fejet beszakítani, csontot törni, inakat izmokat roncsolni. Ha ököllel ütsz, és a koga a zárt kezedben van, nagyobb az ütés húzása :) Remélem meggyőztelek :)

2012. márc. 3. 21:09
 17/20 A kérdező kommentje:
ez tetszik:D köszi:D
2012. márc. 3. 21:19
 18/20 kovpet ***** válasza:

Ütés erősségét növelő eszköz, így illegális a kobutan vagy koga vagy mi a fene is :)

Bár nyilván, ha nem látszik rajta, vagy pl egy alkalmas zseblámpáról van szó, akkor nincs gond. :)

2012. márc. 3. 21:20
 19/20 A kérdező kommentje:
annyi h ez nem jó annyira ha egyenesen ütök..de jól néz ki utánajárok:D
2012. márc. 3. 21:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Kovpet, te miket sportoltál eddig? Izmos vagy?:-D
2018. máj. 27. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!