Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Képpel: Szerintetek is nagyon...

Képpel: Szerintetek is nagyon zsíros a lábam?

Figyelt kérdés

Igazából sokat futok és futottam is, meg focizni is szeretek, és mióta járok kondiba (kb. 3-4hónap) természetesen edzek lábra is, de mivel tömeget növelek így csak zabálok húst-hússal, és annyira nem figyelek arra se ha néha valami csoki becsusszan vagy olyasmi ami nem kéne, de azt veszem észre hogy már nagyon zsíros a combom, vádlim, ezelőtt se tiszta izom volt, de ennyire talán mégse volt súlyos. Egyébként 49-50cm körbe a combom. A képek telefonnal készültek így nem a legjobb minőségűek, de talán valamit kivesztek belőle. Állva még elmenne, majd szálkásításnál ugye lemegy, de mikor leülök nagyon elterül...

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

van kép ahol be is feszítem, az utolsó 4 db. de úgy látom ez képeken nem jön át...

16/F

2012. márc. 1. 23:06
1 2
 11/11 anonim válasza:

Te egész normálisan megindokoltad, az utánad író kicsit provokálóbb volt. Talán én is kicsit rosszkedvűbben írtam.

Valóban megfogalmazhattam volna jobban is, elismerem, de már eléggé álmos voltam, és telefonról pötyögtem, mint egy SMS-t, mert számítógépünk most nincs. Vártam a Zembert, hogy jöjjön már aludni, és belestem ide, főoldalon volt a kérdés. Többet nem jövök ebbe a rovatba, megígérem, nem terjesztem a hülyeséget, maradok az állatos részlegnél :)

2012. márc. 2. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!