Képpel: Szerintetek is nagyon zsíros a lábam?
Igazából sokat futok és futottam is, meg focizni is szeretek, és mióta járok kondiba (kb. 3-4hónap) természetesen edzek lábra is, de mivel tömeget növelek így csak zabálok húst-hússal, és annyira nem figyelek arra se ha néha valami csoki becsusszan vagy olyasmi ami nem kéne, de azt veszem észre hogy már nagyon zsíros a combom, vádlim, ezelőtt se tiszta izom volt, de ennyire talán mégse volt súlyos. Egyébként 49-50cm körbe a combom. A képek telefonnal készültek így nem a legjobb minőségűek, de talán valamit kivesztek belőle. Állva még elmenne, majd szálkásításnál ugye lemegy, de mikor leülök nagyon elterül...
van kép ahol be is feszítem, az utolsó 4 db. de úgy látom ez képeken nem jön át...
16/F
4. kép viszi a pálmát:D
amúgy női szemmel semmi baj a lábaddal, pont jó.
inkább ilyen legyél, mint ropi ( bocsi a ropilábúaktól)
Köszönöm a 0 százalékot, most már indokot is kérek, mivel érdemeltem ki, mert komolyan érdekel! Mert nem azt írtam, hogy jajjdegusztustalan?
(00:04-es)
Ma 00:04, Ezt te sem gondoltad ugye komolyan, hogy a zsírt izommá lehet alakítani. Ez óriási tévedés.
A zsírszövet teljsen más sejtekből áll és teljesen más szerkezetű, mint az izomszövet. Soha nem lesz belőle izom, nézz utána. Mi testépítők a tömegnövelési időszakban felszedünk zsírt is az izom mellé sajnos, de ez nem célunk, hanem szinte lehetetlen úgy izmosodni, hogy szálkás maradj, pláne naturálban meg teljesen kivitelezhetetlen. Ezt a felrakódott zsírt utána diétával és egy csomó aerob mozgással leadjuk és jó esetben nem sok izmot vesztünk közben. De a zsírosodás abszolut nem cél, sőt hátrány.
Szerintem semmi bántót nem írtam, csak kijavítottalak. Egyetlen csúnya szó nem volt benne, de azt nem szerettem volna ha valaki elolvassa, hogy zsírból izmot lehet csinálni és esetleg el is hiszi.
Most azt írod, hogy leadni a zsírt. Így már helyes, de nem ezt írtad éjfélkor. Nem akarok senkinek beszólni, normális stílusban írtam ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!