Leálljak így szkanderezni?
Szerdán összekaptam egy sráccal, aki az erejét fitogtatta, és a vége egy szkander meccs lett, ahol 15 percig erőlködtünk és nemlett győztes. Azért mindenki megdícsért mert én karcsúbb, izmos vagyok ő pedig bazinagy, 3x olyan vastag a karja. Azzel érveltem, hogy az izom többet ér a zsírnál és eléggé kiakadt, szal megegyeztünk, hogy folytassuk pénteken.
Ez eddig oké de minden 3. nap csinálok otthon testsúlyos edzést, és az egykezes fekvő közben elkezdett fájni a karom. (szerdán történt) Szerintem sok volt a terhelés egy napra, most kicsit fáj a karom, főképp a tricepsz körül.
Leálljak vele így is? Úgy érzem ha az elején lendületes leszek, menne de nemtudom ... Szerdán is középtályban volt a 2 karunk.
ahelyett,hogy a mindenkiből,felszedtél volna egy csajt,akinek a mutatványoddal sikerült magadra vonni a figyelmét,te egy manusszal fogsz randizni pénteken.
véleményem szerint a műsor nem érte el a célját.
síkosítót vigyél azért pénteken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!