Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerettek szkanderezni?

Szerettek szkanderezni?

Figyelt kérdés
Ha igen miért,ha nem miért nem?:)
2011. nov. 20. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem vonz a győzelem. Ha lehetne választani, hogy mi szeretnék inkább lenni, a szkander világbajnok, vagy a legjobb sakkozó a Földön, akkor hogy is mondjam, nem igazán a szkandert választanám. Sokkal inkább az eszemmel akarom kiérdemelni a sikert és az ebben az esetben megérdemelt pénzt, mintsem azt a pénzt, amit az eltartóim odavetnének nekem a földre, vagy azt a sikert, amit szánakozva adományoznának nekem az 5 perce verbuvált rajongótáborom intelligens tagjai, ha én lennék a szkander világbajnok. Carlsent, Anandot, Kramnyikot, Nakamurat az egész világ ismeri és tiszteli az elért erdeményeikért. Feltennék egy esetlegesen kellemetlen kérdés. Mégis ki az *sten a szkander világbajnok jelenleg? Miért van az, hogy fogalmam sincs és ez megnyugtat?
2011. nov. 20. 13:19
 2/6 dirtboy ***** válasza:
én nem mert veszélyes is meg nem feltétlen az erősebb nyer mivel a szkander egy technikai művelet sorozat nem csak nyers erő.
2011. nov. 20. 13:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Reflektálva az előttem szólóra. Valóban görög van a falóban. A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy a sakkban sem mindig az okosabb nyer, mert teszem azt egy 60 lépéses játszma igen megterhelő tud lenni fizikailag, úgy értem a sokadik lépésnél, amikor minden egyes megelőző lépésben sokat kellett gondolkozni, amely szellemileg kifárasztotta a sakkozót, még a bábukat is emelgetnie kell, önnön erejéből. Mert mit is ír a szabályzat ide vonatkozó pontja? A sakkozó saját magának kell odébb vigye a bábut, mellyel jelzi lépését, és semmilyen külső segítséget nem vehet igénybe.
2011. nov. 20. 13:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem mert veszélyes, és nem is hiteles. Úgy értve nem az, hogy nem attól függ a végkimenetele sok esetben, hogy ki az "erősebb" úgymond.
2011. nov. 20. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:
nem.
2011. nov. 20. 15:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Én igen:) Bár sokszor elb*szom vele a kezem 1 kisebb időre.Ez ált. max 1 hét,de nem sűrűn szoktam ilyen szkander-bulikba belemenni,mert azért a többi edzést el tudja cseszni,de az átlaghoz képest viszont gyakran szkanderezem.

És azért kell hozzá kraft is,igaz rengeteg múlik a technikán,de erő nélkül nem nyersz;)

Szóval lehet ezt is csinálni,módjával,okosan.

2011. nov. 20. 21:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!