A fehérjeturmixokat, proteinitalokat mikor kell inni?
Sziasztok! Először is nem ilyen nagy kigyúrt dolog akarok lenni, hanm inkább arra hajtok, hogy icsit vastagabb legyek mindenhol és mivel hízni nem tudok, ezért kezdtem el szedni ezeket a dolgokat, hátha így sikerül egy kicsit, majd vastagabb lenni. A kérdésem az lenne, hogy ezeket az italokat mikor kell meginni: evés előtt/után, edzés előtt/után? Illetve mindennap?
Úgy terveztem volna a szedését, mivel nem tartózkodom egész nap itthon és edzeni sem tudok bármikor, hogy délután eszek, aztán pihi(evés miatt stb.) aztán edzek utána vacsi és vacsi után jönne ez a lötty. Ez így jó?(a dobozára nincs ráírva semmi, neten sem találtam) vagy esetleg csináljam, úgy hogy a délutáni evés után iszom meg, aztán utána edzek?
Légyszi, aki ért hozzá írjon! (értelmes válaszokat)
Előre is köszönöm!
20/L
nem tudom most mi a fa szért írogatsz ilyeneket,mintha nem belinkeltem volna neked azt is amit többiek is.
ha te úgy érzed hogy részemről a válasz teljesen haszontalan volt akkor nem vagy normális.
olvasd el amit be linkelgettem aztán majd rájössz.
Saját magamnak tudnék "normálisan válaszolni.
Dirt-nek: az volt a bajom,AHOGY leírtad a választ, tudod kicsit sértőn fogalmazol, nem azzal, amit linkeltél.
ez azért van mert tudod már pár ezer kérdésre válaszoltam és nem éppen úgy álok már a kérdésekhez mint aki még nem rég kezdte,tovább én is ember vagyok meg vannak a gondjaim,élem az életem.
az egy dolog hogy itt válaszolgatok mikor van kedvem meg időm de attól még én is lehetek fáradt,lehetnek magán életi problémáim.
ettől függetlenül segíti járok ide,lehet hogy nem magyarázom körbe a dolgokat kicsit nyersen fogalmazok de nem érzem azt hogy most olyan durva lettem volna.
szerintem nem írtam semmi sértőt.
talán arra gondolsz hogy azt írtam hogy baj van a fejben, de szerintem amit utána írtam ki derül hogy nem arra utalok hogy szellemi fogyatékos lennél hanem arra hogy nem vagy elég informált a témában.
vagy a másik hogy nem is lennél izmos,azzal szintén nem téged minősítelek hanem lányok nem lehetnek kox nélkül túl izmosak.
az náluk lehetetlen.
Így oké, de attól nekem az első válaszod akkor is bántó volt(nem véletlenül írtam,hogy értelmes válaszokat kérek).
Amúgy is megszoktam, hogy ebben a kategóriában mindig mindenki a nyakamnak ugrik, ha merek kérdezni valamit, így alapból védekező módban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!