Ez milyen test? Kb.2-3 hónapja edzek rendesen.
Figyelt kérdés
MIndenépítő jellegű kritikát felpontozok.
ui. az alkar genetikailag gyengén fejlődő.
súly 65.1-65.4 kg kb.
magasság.175 cm
2012. febr. 26. 16:45
11/33 A kérdező kommentje:
ráadásul ekto-endomorf vagyok, tényleg vacak helyzet, de ez van.
2012. febr. 26. 18:15
12/33 anonim válasza:
már megbocsáss de ha tényleg renderesen edzess akkor nem így néznél ki. valamit nagyon elszúrhattál.nem csaka táplálkozás a fontos , hanem a megfelelő és jó edzésmunka és pihenés.
13/33 big dog válasza:
2 azaz KETTŐ hónapja edz. Mit vártok ennyi idő alatt???
Minimum fél év kell...
14/33 anonim válasza:
várjunkcsak, 64 kilóhoz 280 gramm fehérje? meg 450 ch?
15/33 anonim válasza:
Az étrend elég komoly, már én is néztem, elég lenne 130-140g fehérje és 300-350 g ch.
16/33 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint rossz az étrend mi? Mondjuk van nálam rosszabb is. Egy vörös hajú, szemüveges gyereknek van olyan felkarja, hogy annál nincs vékonyabb a 14-15 éves korosztályban.
2012. febr. 26. 19:29
17/33 anonim válasza:
Az a baj a kalkulátorral, hogy a rizs, zab, brokkoli, stb fehérjéket is beleszámolja, ha ezt nem számoljuk az mindjárt 60 g fehérjével kevesebb. Nem szoktuk az étrendbe számolni. Esti zabpehely szerintem már nem kell, így kevésbé fogsz zsírosodni.
18/33 Ci.ara válasza:
figyelj ha kitartóan edzel és kajálsz lesz eredménye :) hidd el most kb 14-15körül lehetsz ezt folytatod folyamatosan. 17-18éves korodra megemberesedsz :)
19/33 anonim válasza:
GreenTea
Ha fejlődést akarsz akkor menjen csak a 3g/ttkg fehérje.
20/33 A kérdező kommentje:
Fú, köszi az összes választ :D
2012. febr. 26. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!