Mindennap edzek fenékre, lábra hasra, még is mikor befeszítem például a fenekem akkor narancsbőrös. :S Mit lehetne még tenni?
ha rendesen edzenél,akkor alapból nem bírnál edzeni mindennap ugyanarra az izomcsoportra.
nézd újra a mai fókuszt,abban a fitnesz modell bige a kajálásról is pampog.
Az nem jó, ha minden nap edzel. Kell idő az izmoknak, hogy regenerálódjanak így fejlődnek+aerobot ajánlanék még.
Ezt olvasd el, ha az egészet nem is a 2. részét. Nagyon fontos az étkezés és az egézséges életmód ilyen szempontból
akkor inkább te küldj nekem képet nyuszi:).
első
Dilisnyuszi:
Már nem azért, de te honnan veszed, hogy nem súlyokkal edzek?..Azzal szoktam, igaz nem nagy súlyok, de még is súly..Elméletileg csuklóra van, de a bokámra szoktam tenni és azzal csinálom a gyakorlatokat..
justme123:
Elolvastam és figyelni fogok rá ezentúl.
A képeket meg küldöm.
Dilisnyuszi csak segíteni próbál a sajátos hangvételében, ami teljesen megérthető, mert mindenhonnan ezeknek az ,,izmos,, néniknek(akik 100% hogy nem az aerobic hülyeségüktől izmosak annyira) a hülyeségük árad.
Gondolom azok ilyen tépőzáras bokasúlyok meg ilyesmi, ami szerintem semmire nem jó, legfeljebb, hogy jobban rontsd az izületeid stb. Ez nem a Dragon ball, hogy 100-as gravitáción majd izmosodsz, ez az élet, ha valamit akarsz, dolgozz meg érte.
justme123:
Ezen a Dragon ball-os részen jót nevettem.:DD Lehet hogy igazad van a bokasúllyal kapcsolatban, de még is jobb mint ha semmi nem lenne.. igaz hogy a pincébe van egy ilyen edzőterem féleség, de azokat még nem próbáltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!