Ajánlanátok fehéjreport fogyáshoz? És miért vagyok még mindig narancsbőrös?
Régebben kcal-ra, grammra kiszámolt kajával és heti 2 aerob 2 súlyzóssal fogytam 5 kilót, és már az első hét után eltűnt a narancsbőr. Most viszont már lassan 3 hete csinálom ugyanazt, és még mindig rücskös a combom és a fenekem. Mit csinálok rosszul?
A másik, hogy napi 50-70g fehérjét eszek, túróból és csirkemellből. Milyen fehérjeturmixot tudnátok ajánlani egy 21 éves lánynak, hogy ezt növeljem? Örülnék neki, ha 5000 ft alatt lenne, az se baj, ha kis kiszerelés (pl 25-50dkg).
Semmit nem csinálsz rosszul, max. a legutóbbi fogyásod és a mostani között izmot vesztettél... vagy valami ilyesmit tudok elképzelni. Miután lefogytad azt az 5 kilót, mit csináltál?
A narancsbőr amúgy azért van, mert túl kevés izom és túl sok zsír van rajtad. Nincs ami "kitámassza" a zsírszöveteket. Diéta alatt nem igazán lehet izmosodni, a súlyzós edzés arra jó ilyenkor, hogy megtartsd a mostani izomtömeged.
Fehérje: nézz szét a bodybuildingbolt.hu-n.
a fogyás után térdműtétem volt, majd 2 hónap pihenés. Ekkor jött vissza az az 5 kg, szóval lehet hogy ment le izom.
175 cm vagyok, 69 kg, szeretnék még 5öt fogyni. A kajám elvileg 1500 kcal lenne 180g ch-val, 100g fehérjével, de annyit nem bírok enni, szóval leginkább csak 1200-1300at eszek :( 2x futok 40 percet, 2x meg súlyzózás, kitörés, fekvőtámasz, törzsemelés, guggolás...
nem haragszom nehogyazthidd :)
Kérdező, jól csinálod, de 1200 kalória (főleg sporttal együtt) kevés. Neked akkor csak egy fehérje kéne? gaspari myofusion, de mondom nézegess a bádibíldingbolton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!