Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek ennek lenne értelme?

Szerintetek ennek lenne értelme?

Figyelt kérdés

még egy ideig biztos nem szálkásítok, úgyhogy nem szeretném kipróbálni, csak eszembe jutott. megpróbálom tömören.

szóval egy normális diéta általában ugye úgy néz ki, hogy valaki beállítja az elején a ch-t 1,5 - 2 g-ra, aztán csökkenti, és ha véletlenül leáll a fogyás, akkor alkalmaz pl. olyan módszereket, hogy csalónapok vagy ch hintáztatás. én meg azon gondolkoztam, hogy végig lehet-e vinni egy diétát úgy, hogy az egész ch hintáztatásból áll, szóval ha valakinek mondjuk 150 g ch kéne, akkor egyik nap eszik 150-et, másikon 200-at, aztán 100-at, és így tovább úgy, hogy végül ki legyen egyenlítődve, így talán nem lassulna be az anyagcsere, ezáltal a fogyás sem.

szerintetek ez hülyeség? köszi mindenkinek!

2012. febr. 22. 06:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

GreenTea

"Nem kínaiul írtam hanem egyszerűen megértés kellene az emberekben."

Milyen megértésről beszélsz te? xD Véletlenül nem te vagy a "nemmagyar", aki rendszeresen belém köt? Egyszerűen érthetetlen, hogy miről írsz!

"Örülök, hogy legalább bocsánatot tudod használni."

Nem szanálni kell, hanem kérni.

"Az étrend persze kiegésztő dolog ezekben, de túlzottan nem hat ki."

Ezt meséld el az élsportolóknak is. Szerintem sokan meg fognak könnyebbülni.

"Testépítéshez szedtem be olyan dolgokat amik kiegészítésként kell és úgyan olyan minka kellett hozzá."

Miért azt hitted, hogy beszedsz valamit, aztán baromi nagy leszel hirtelen?

(Egyébként valószínű nem te vagy az a "nemmagyar", mert ő nem szedne be ilyen "szereket".

"Akik fogynak is próbálnak számítgatást végezni és diétás étrendet készíteni aztán hű kikészül. Ezek a dolgok végülis hatnak, de nem nagyban."

Ez mi? xD "hű kikészül" ??? Neked tényleg nem ártana a nyelvtanóra.

2012. febr. 25. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!