Hogy növelhetném az izomtömegem aránylag gyorsan, az egészségem károsítása nélkül?
Üdv! 18 vok, 60kg és 175cm... Thaiboxozom és szeretnék izomra felszedni 7-8kg-ot. A thaibox előtt 65kg voltam, de ez lement úgy, h erősödtem...Enni annyit eszek h sokszor már nem esik jól és figyelek rá h sok fehérje jusson a szervezetembe, de nincs eredménye...Heti 3 1,5órás edzésem van, konditeremre nincs időm, max itthon tudok edzeni súlyzók keretein belül...Mit ajánlanátok, mivel ugraszthatnám meg az izomtömegemet?
ez a termék pl az én esetemben (h küzdősportoló vok és nem testépítő) alkalmazható vagy felejtsem el? Ezekhez nem nagyon értek. Előre is kösz!
Szia. A prohormon készítmény amit beírtál nem ajánlatos.
Idézet egy ezzel foglalkozó testépítő oldalról: "Van-e a táplálékkiegészítőkben káros anyag? Az ilyen kérdésekről azt gondolom, hogy az emberek fejében van káros anyag. Mi káros lehet egy proteinben? Ezek boltban kapható, hivatalos, engedélyezet termékek: élelmiszer koncentrátumok. Szerinted mi káros anyagokat tartalmazó készítményeket használunk, ajánlunk és reklámozunk, agykombájn? (Egyetlen típusú kiegészítővel nem szabad foglalkozni: az amerikai prohormon csodaszerekkel!)" (body.builder.hu GYFK)
A thaibox mellett nem leszel izmos úgy, ahogy szeretnél. Nem azt mondom hogy törődj bele, de szét kell választani a dolgot. Testépítés az izomnvöelésért megy, kűzdősportok pedig az állóképességért és esetleg az erőért. Aki testépít az heti 3x edz, és a többi időben pihen. mivel te már így is edzel 3x, ezért még 3 súlyzós edzés mellett eljutnál oda hogy heti 6 edzés, ami még profi szinten is sokszor sok és nincs idő a regenerálódásra. Tehát konklúzió: fogadd el, hogy a kűzdősport ezzel jár.
Ja, szerintem is ez a szitu, "szálkásnak kell lenned" a Thaibox miatt,ez így kerek, viszont jó sok szalonnával-kenyérrel próbálkozhatsz! Nekem bejön, igaz, én
súlyzózom, íjászattal foglalkozom és 200 cm vagyok. Mindenesetre 85 kg-ról felkúsztam 105-re és még mindig arányos vagyok, mert magas vagyok.
egyél sok szénhidrátot, cukrot az energiához (kenyeret, zsemlét, péksüteményt, tésztákat)
de fehérjéket is, kis zsiradékot, mert kell az alapanyag. pl Tojás, sajt tej, de a zöldségeket sem szabad elhagyagolni.
Sokat mozogj, a legjobb a fekvőtámasz, súlyzózás, felülés.
Köszönöm szépen a válaszokat, mindegyik hasznos volt!!! A hormon háztartásba belepiszkálni talán tényleg felejtős...
Én nem akarok annyira izmos lenni, hogy feszítsek a strandon, egyszerűen nem tetszik a 60kg és ebben a sportban ehhez a magassághoz 67-69kg az ideális...
Edzés utáni proteinshake-eknek mennyire van értelme? Meg többen mondták a Creatin-okat. Arról vélemény?
A protein shake nem instant izom, olyan mintha ennél csirke mellet.
A kajádat kellene rendbe rakni attól tudnál nőni. A creatin meg nem thaiboxosoknak való hanem erősportolóknak.
body.builder.hu->edző válaszol-> alul alapismeretek.Sok sikert.
Persze, ezzel teljesen tisztában vagyok...küzdősportban,harcművészetben(és sok másban) egyenesen hátrány a nagy izomzat.Jó ez a birkózásra stb nem vonatkozik:D.
De én nem is akartam nagy izmokat soha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!