Baj, ha egymás után több nap is lemegyek konditerembe? Vagy akár minden nap?
Köszi az eddigi válaszokat!
Sportolni végül is elég rég óta sportolok, versenyszerűen lovagolok 14 éves korom óta, igaz ez most 1,5 éve szünetel, de azért az edzettségem nagyjából megmaradt, csak kicsit ellöttyedtem, de amikor edzek akkor előjönnek azért a régi izmok. :)
Konditerembe 2 hónapja járok le. Általában ezeket szoktam csinálni: hegymeneti bicikli (20-30 perc), futógépen 9%-os emelkedőn szoktam sétálni 10-12 percet, súlyzós gépeken pedig általában lábtárogató és láblendítő megy, max. 20-25 kilóval. 3 kilós kézi súlyzóval szoktam még kicsit súlyzózni, guggolni, meg felülést szoktam csinálni pár db-ot. Nem szoktam soha túlzásba vinni, ha érzem, hogy erőltetem akkor inkább hagyom. Izomlázam nem szokott lenni, inkább csak annyi, hogy picit érzem, hogy edzettem, de nem izomláz. Biztos értitek miről beszélek. :)
De akkor inkább maradjak az 1 nap edzés - 1 nap pihenőnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!