Ragga kérdése:
Tudnátok javasolni nekem egy tömegnövelő Stack-ot? Az ár nem számít, csak az hogy ütős legyen
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 18:39
12/21 big dog válasza:
Ezek mellé egy komoly étrend,egy csipetnyi kox és lehetne lábazni....napi 3x is :))
13/21 anonim válasza:
de muscletechből persze ki lehet hozni 200at/hó röhögve
14/21 anonim válasza:
a musclepharm bulletproof szimpatikus:) g'sback , van más elalvást segítőkészítmény is amit szívesen ajánlanál?
16/21 anonim válasza:
bp sokkal összetettebb de ez az árán is látszik, sima gaba is segíthet esetleg nyomathatsz mellé zma-t is
17/21 anonim válasza:
köszönöm , a gabát megrendeltem , meglátjuk mi lesz
18/21 anonim válasza:
Az egyik megoldás, hogy ha van annyi tudásod, akkor alapanyagokból pillanatok alatt, tök jó áron összedobod. A másik lehetőség amit itt irogattak, hogy ezt meg azt meg még azt de jó lenne a tizen valahányadikat is megvenni.
Az én megoldásom az all-in-one termék, amikor minden anabolikus anyag benne van!!! Sőt még több is a kelleténél.
Pl. TriAnabol, IsoMasXtremeGainer,
vagy árban/értékben a legjobb (szerintem), creasteron
19/21 anonim válasza:
legjobb ár/érték-ben a createston lol hónap hülyéje cím elkelt, a mi hány%-os fehérje baromságodat is felül tudod múlni nem semmi
20/21 anonim válasza:
G'sback csak gratulálni tudok a hozzáértő válaszodhoz. Íz írásod a személyiséged kis tükre ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!