Heti 5-szor jarok edzeni, mindennap mast csinalok, pilatest vagy boxot egy oran keresztul es utana vagy elotte szoktam felorat taposogepezni ez eleg a fogyashoz?
Diatazni sajnos nem tudok,de a kenyerrol es az edessegrol lemondtam.Meg csak most csinalom masodik hete,vajon mennyi ido utan lesz latvanyos??vagy tobbet kene taposogepeznem?
Vagy diata nelkul felejtsem el?
Elore is koszonom a valaszt!(elnezest hogy nincs ekezet,de kulfoldrol irok)
Fura ez így, hogy nem tudsz diétázni...
amúgy aerob mozgást végezz, ha fogyni akarsz, olyat ami nem túl megeröltető, a lényeg, hogy 130 alatt maradjon a pulzusod és rendesen kapj levegőt. : [link] , itt leír mindent, ami alap az edzésformákhoz
koszonom a valaszokat.
az hogy nem tudok diatazni az nem azt jelenti hogy nem tudom mirol van szo.
Igazabol szerintem helyesen taplalkozom,legalabbis sok zoldseget eszek es halat meg csirket,szoval ezert gondoltam hogy a dieta nem szukseges.
Bar lehet meg kellene probalnom amit a belinkelt oldalon olvastam hogy 3 orankent kene enni.De merecskezni az etelt nem fogom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!